Olishan se pitäny arvata...

...ettei kaikki mee niin helposti tuon Vilin jalan kanssa. Tikit poistettiin perjantaina ja vein ne hoitoon. Eilen hain sen hoitolasta ja hoitolantäti sanoi, että verta oli ollut lattialla mutta epäili, että Nolalla olisi juoksu alkanu.. Hänen mielestään jalan haava oli vielä kiinni. Katsoin sitä sitten kotona uusiksi ja kyllä se haava oli ihan täysin auki. Ties mitä pöpöjä sinne on ehtinyt mennäkään hoitolasta, siellä kun oli muitakin koiria yhtäaikaa.. :( Tänään sitten mennään uudestaan eläinlääkäriin ja katsotaan tikataanko uusiksi vai mitä. Voi itku :( Rahanmenoakin on ollut ihan tarpeeksi tälle kuulle, ei olisi varaa ravata kokoaikaa eläinlääkärissä.. Mutta pakkohan pieni on hoitaa kuntoon. Joulupukki, tuo mulle lottovoitto!!
Viikonloppu Lappeenrannassa meni hyvin. Hienoksi olivat rempanneet uuden kotinsa! Lauantaina kahviteltiin ja illalla skoolailtiin terveydenhoitajalle :) Käytiin vähän katselemassa Lappeenrannan yöelämää, mutta oltiin kyllä ajoissa jo takasin "kotona". Lauantaina ehdittiin vähän shoppailemaankin, nyt puuttuu enää 4 lahjaa. Eilen käytiin vielä Lappeenrannan linnoituksessa kahvilla (oli muuten hieno paikka!) ennen kotiinlähtöä ja kotona oltiin n. klo 20. Sen jälkeen kävin vielä hakemassa koirat, joten kello oli melkein 22 ennenkuin ehdin huilahtaa vähän.
Tänään pitäisi eläinlääkärin jälkeen yrittää ehtiä käydä ostamassa loput lahjat ja alkaa paketoimaan niitä, mitä en oo vielä ehtinyt. Huomenna käyn viemässä kummitytön luo lahjat ja ystävälle. Jossain välissä pitäisi myös ehtiä kahden muun kaverin luo paketteja viemään. Viime viikolla ehdin onneksi jo leipoa vähän, keskiviikkona käydään vielä ostelemassa jouluruokia ja äiti tuo osaa. T voitti kinkun keilakisassa :) Joulu vietetään luultavasti niinkuin ennenkin, päivällä ollaan meillä kotona ja äiti ja isä ja nuorempi veljeni tulevat sinne, illalla mennään sitten T:n kotiin. Mulla alkaakin joulusta talviloma, ihanaa! Töihin takaisin vasta ensi vuoden puolella. Saa vähän huilata pitkän syksyn jälkeen.
Nyt nopsaan takaisin hommiin, että saan kaikki tehtyä ennen lomalle jäämistä. Kertoilen Vilistä kuulumisia jos jotain eriskummallista tapahtuu :)

Ei kommentteja