Terveiset Nizzasta!

Pikaiset terveiset täältä Nizzasta. Tultiin tänään viikoksi lomailemaan.  Kaupunki vaikuttaa jo nyt ihanalta! Hotellimme on nimeltään Plaisance ja vastaanotossa on aivan huippu avulias vanha herra. Hotelli oli halvimmasta päästä, mutta aivan riittävä ja ilmastointikin löytyy. Netti toimii loistavasti. Aioimme vuokrata studiohuoneiston, mutta tämä tuli halvemmaksi ja on oma kylpyhuonekin.

(Kuva jostain upeasta rakennuksesta) 

Tänään oltiin Nizzassa vasta iltasella, joten kierreltiin tunnin verran ja käytiin syömässä Hippopotamus-nimisessä ravintolassa. Syötiin myös italialaiset gelatot jälkkäriksi kävellessämme hotellille takaisin.


Place Massena -aukiolle on pystytetty katsomo jalkapallo-otteluita varten ja meteli olikin korvia huumaava torvien soidessa ja ihmisten huutaessa ranskalaisten tehtyä maalin.
Huomenna olisi tarkoitus päästä katsomaan antiikkimessuja ja lojua Välimeressä. Loman aikana aiomme käydä myös Monacossa, Cannesissa sekä Antibesissä. Tulee niin tarpeeseen tämä hengähdystauko! Äiti on meillä pitämässä eläintarhasta ja talosta huolta. Kiitos jo etukäteen ja terkkuja!


Kirjoittelen nyt kännykällä, joten fontit ja muut saattaa olla vähän erilaiset kuin yleensä, halusin kuitenkin kertoa vähän kuulumisia ja laittaa muutaman pikaräpsyn tältä päivää.


Instagram @kotohippusia päivittyy tässä viikon aikanakin jos haluatte seurata matkaamme.
Kivaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia

Reija ja Kim kirjoitti...

Ihanaa lomaa <3

Miia kirjoitti...

Kiitti vaan terkuista! Kyl me täällä eläintarhan väen kans hyvin pärjäillään, nauttikaa te uinnista, lekottelusta ja kaikesta kivasta. T. äitiliini/anoppi

Miia kirjoitti...

Reija ja Kim, kiitos :) äiti, me nautitaan!