Marseille, tuo ihana ihmesaippua!

Oon monesti kuullut kehuttavan Marseille-saippuaa esimerkiksi vaikeiden tahrojen poistoon tai kuivuneen nahan notkistamiseen ja moneen muuhun hätään. Mietinkin, mistä moisia saippuoita löytäisi ja nyt mulla on oma hätäapusaippua! Niitähän saa Stockmannilta, missä on kaikkein isoin valikoima. Tästä Etelä-Pohjanmaan alueelta saippuoita löytää Sapirasta, Kauhavalla Sisustus Starista, Alajärvellä Kokonista. Nämä saippuat ovat merkiltään Terra Provence. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, mikä on iso plussa! 


Tutkiskelin hieman Marseille-saippuoiden käyttöä ja tämähän on todella monikäyttöinen! Mattopyykille, nahkasohvien hoitoon, pyykinpesuun, herkän hiuspohjan shampoona (en oo vielä ehtinyt koittaa), joku jopa pesee koiransa Marseille-saippualla. Myös suihkusaippuana voit käyttää (ja toki tuotteesta on kehitetty erillinen suihkusaippuakin!) ja muistelen lukeneeni jonkun saaneen jopa tussin jäljet pois sohvasta. Veistä siis saippuasta palanen vaikkapa lattianpesuveden sekaan ja nauti tuoksusta ja puhtaista lattioista! Mä aion tehdä niin aivan kohta kun saan tämän postauksen kirjoitettua ja ajastettua ensi viikolle :) Itsehän loikoilen silloin vähän lähempänä Marseille-saippuan synnyinseutuja, eli Nizzassa.


Mitkä tuoksut näissä onkaan! Oon ihan koukuttunut Marseille-käsivoiteeseen, ihana sitruksen tuoksu ja kuivuu todella nopeasti tehden käsistä ihanan pehmeät. Hauska ulkonäkö houkuttelee jättämään saippuapalan esille ja se onkin ihan kivan näköinen kylpyhuoneen hyllyllä. Ootteko jo testanneet tätä ihmesaippuaa?

Postaus toteutettu yhteistyössä maahantuojan kanssa.

Ei kommentteja