Pitsiliinoista koreiksi, housuista ruukuksi

Siskonpaneelisoppaa-blogin Tiina pyysi jokin aika sitten muutamaa blogiystävää testailemaan kanssaan Paverpolia. Saatiin kuoharia ja herkuteltiin suklaakakulla ennen askartelua. Oli niin kiva ilta! Paikalla olivat Kanivinossa, Saltunraitti, Ideatasku ja minä. 

Paverpol on kovetusaine, joka kovettaa erilaiset materiaalit. Netissä olen törmännyt videoihin, missä kankaanpaloista tehdään patsaita paverpolia käyttäen. Paverpolia ja paverplastia sekoittamalla saat tuotoksista säänkestäviä. Minä kovetin pari pitsiliinaa koreiksi ja Tiinalta saamani lasten vanhat housut. Yksinkertaisuudessaan uitin pitsiliinat paverpol-paverplastsekoituksessa, kaavin ylimääräiset pois ja muotoilin ne nurinpäin kulhon päälle kuivamaan. Kivaa ja helppoa ja tässäkin on vain oma mielikuvitus rajana! Paverpolia saa Sinelliltä


Paverpolilla voit kovettaa käytännössä melkein mitä tahansa. Itse kovetin myös paperipussin kivikovaksi ruukuksi. Sinellin sivujen mukaan lisäksi myös nahan, lasikuidun, saven ja erilaisten massojen kovetus onnistuu. 


Nämä lastenhousut ovat herättäneet kovasti kysymyksiä meillä käyneiltä vierailta ja onhan ne nyt söpöt! 


Tiinan blogista löytyy paremmat ohjeet Paverpolin käyttöön jos siitä innostuit ja käyhän vilkaisemassa, mitä muut bloggarit tekivät :) 

Mukavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja