Värejä


Yritin päivitellä blogia jo parina hiljaisena päivänä töissä, mutta jostain syystä en saanut linkitettyä mitään kuvia tänne, joten venähtihän se taas..

Kevät tulee ja mun mielen on vallannut jostain syystä turkoosi. Ei kuitenkaan ihan perusturkoosi, vaan sellainen vanha vihertävä. Eli tälläinen:


[kuva täältä]

Pitkään aikaan meillä ei oo mitään oikein värikästä ollut, mitä nyt joulun aikana punaista. Mutta tuon värinen on kyllä miellyttänyt silmää jo jonkun aikaa :) Saa nähdä tuleeko sitä johonkin tässä kevään mittaan.

Myös kaikenlaiset pastellivärit pistää silmään. Tulisko meille johonkin vihreää, ehkä vaaleanpunaista? Se on se kevät mikä tämän tekee!

Tilasin Vanha-Vantosta kokeiluun kalkkimaaleja tuossa joku aika sitten ja ne tulikin viime viikolla. 


Mulla oli suunnitelma maalata yksi vanha työkalupakki ja testata maaleja valokuvakehyksiin.. No, sitä työkalupakkia en nyt sitten löytänytkään, oon varmaan laittanut sen liian hyvään talteen. Maaleja oli huikean helppo käyttää, kuivuu puolessa tunnissa, eikä tarvinnut hioa ollenkaan! Kokeilin siis yhteen ikean vanhaan taulunkehykseen.

Hienosti meni, maalarinteippi vei tuon vaalean osan mukanaan! Ja nurkkakin sieltä näköjään nauraa. Onneksi koitin tuohon, enkä mihinkään tärkeämpään :)

Askarteluintoa viikkoonne! 


2 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Mulla on ihan samoja oireita. Joka vuosi tähän aikaan, kun valon määrä alkaa kasvaa, nousee pieni pastellihimo.

Tänä vuonna se kohdistuu keltaiseen. Taitaa tuo salin sitruunakiisselin värinen kakluuni vihjailla jotain ;)

Miia kirjoitti...

Joo :) Kunhan keksis mihin kaikkeen paikkoihin sitä pastellia tunkisi, että pääsis sitten helposti eroonkin ;D