Matkakuumetta


Täällä sitä taas haaveillaan lomasta! Taitaa olla joka vuotinen otsikko näin tammikuussa ;) Paikka on vielä vähän epäselvä, mutta toiveissa olisi joku mukava muutaman päivän kevätreissu. Dublin houkuttelisi kovasti, jostain syystä tuo Irlanti kiehtoo edelleen. Pariisissa olisi myöskin mukava käydä, mutta budjettiin sopisi paremmin Dublin tai vaikkapa Praha.Kahviteltiin saman kaveripariskunnan kanssa, keiden kanssa oltiin Lontoossa ja he innostuivat Dublinista myös. Aiemmin oli jo puhetta, että johonkin mentäisiin tässä keväällä, vaikka heillä on talonrakennus kesken ja toinenkin reissu jo tiedossa keväälle. Ensimmäinen kysymys pojilta taisi olla, onko siellä jotain viskiä ;) 

Irlanti on niin huikea, oon halunnut nähdä sen jo vuosia. Enkä toki vain Dublinia, vaan myös sitä ihanaa maaseutua ja kulttuuria. Irlantilaisten tarinat, pubikulttuuri, huumorintajuiset ihmiset, iirin kieli ja haltiakieli, vanhat linnat, nummet.. Dublinissa näitä ei varmastikaan näe, mutta pääsenpähän Irlantiin![kuva kilroy]


[kuva rantapallo]

Tuo alempi kuva on Kerrystä, joka on jäänyt mieleeni jostain muualtakin. Olisi upeaa vuokrata auto ja kierrellä turistialueita kauempanakin. Ehkä joskus myöhemmin.. 

Päätimme kuitenkin varata 4pv:n loman Dubliniin, joten nettisivuja ja hotelleja onkin nyt kollattu ihan olan takaa. Matkustuspäivistä ei ole vielä varmuutta, mutta todennäköisesti lähellä kesää, jolloin mäkin ehkä saisin vapaata kun voisin kuluttaa siihen kesälomapäiviä. Hotellisuosituksia ja muita suosituksia otetaan siis vastaan! Primark / Penneys siellä kuulemma on ;)

En malttaisi odottaa, oon niin loman tarpeessa!


Ei kommentteja