Täällä taas!


Nyt ryhdistäydyn tämän blogin kanssa. Tauko teki kyllä hyvää ja nyt on taas innostusta sisustella ja valokuvata. Ensimmäistä kertaa huomaan itsessäni, kuinka tekisi mieli näin kevään tullen hankkia kaikkia pastellivärejä, tai ehkäpä vanhaa turkoosia..

Palataan vielä hetkeksi kuitenkin jouluun. Vietimme joulua kahdessa eri paikassa, aamusta iltapäivään täällä meillä äitini ja veljeni kanssa ja iltapäivällä menimme T:n kotiin, jossa oli koko perhe koolla. En lakkaa hämmästelemästä anopin taitoa luoda ihanaa tunnelmaa. Kuinka mukava viettää aikaa isolla porukalla keskenään hämyisässä valossa, hyviä ruokia syöden ja naureskellen ja höpötellen. 

Muutama kuva meidän joulusta.[ohje täältä]

Eipä oo paljon tullut kuvailtua järkkärillä. Nopeiten saa näpsäistyä kännykällä ja sitä tuleekin käytettyä, vaikkei kuvanlaatu tietenkään ole yhtä hyvä.

Uutena vuotena juhlistettiin ystäväpariskunnan kanssa täällä meillä. Käytiin katsomassa oman kylän raketit, tehtiin tortilloja ja lauleskeltiin singstarilla. Mukavasti meni ilta :) Muuten oonkin ollut töissä kaikki välipäivät. Ei paljon ehdi muuta kuin käydä lenkillä, ehkä katsoa yhden jakson jotain sarjaa ja sitten mennä nukkumaan. T:n loma loppui tänään ja arki alkaa meilläkin. Ei oo enää siisti koti kun tuun töistä :D 

Mutta kevättä kohti mennään ja mua alkaa jo hulluna kevättää! Joulukoristeet otin pois tuossa alkuviikosta ja nyt tuntuu jotenkin ankealta täällä. Huvittaisi heittää kaikki huonekalut ulos ja aloittaa alusta :D Onneksi tili ei oo samaa mieltä, joten josko saataisiin aikaan jotain halvempia muutoksia. 

Nyt täytyy lähteä töihin, joten palaillaan!

3 kommenttia

Jujuliini kirjoitti...

Kiitos Miia. Joulu on ihanaa aikaa ja varsinkin kun sitä saa viettää koko porukalla. ❤️

Lystimäen emäntä kirjoitti...

Kotoisan näköinen joulu siellä ollut :) Kevättä jo rinnassa tuntuu iskevän vähän joka paikkaan tuo sisustusbuumi kun tekisi mieli heittää kaikki huonekalut ulos.. :D

Miia kirjoitti...

Jujuliini :) Lystimäen emäntä, no niimpä! Mulla oli kaappientyhjäys ja keräsinkin pikkuveljelle muutaman pussin kaikkia eripari astioita ym, kun se joskus muuttaa kotoa pois :)