Tunnelmia


No en mä kauaa pystynyt olla jouluilematta.. Nyt on muutaman päivän valot sulostuttaneet näitä pimeitä iltoja ja kuinka mukava onkaan tulla ilta- tai yövuorosta kun ei tarvitse tulla pimeään kotiin. Valot palavat ympäri vuorokauden. Sain nämä ihanaiset pallovalot lyhtyineen synttärilahjaksi veljeltä ja hänen tyttöystävältään. Lyhdyn takaseinässä olevat peilit toistavat mukavasti valoa.


Solmin verhot juuttinarulla. Kissat rakastavat sitä :D Juuttinaruun voisi laittaa jouluksi roikkumaan käpyjä tai vaikkapa karkkikeppejä.


Ikkunaan ja tikkaisiin laitoin viime vuonna Ikeasta ostamani lumihiutalevalot.

Olohuoneen isoa ikkunaa koristaa 100cm halkaisijaltaan oleva tähti.


Tuon ylläolevan kuvan taulun paikalla mulla oli hetken kuivattuja hortensian kukkia pitsinauhaan kiedottuna, mutta ne olivat Möksyn mielestä turhan kivoja seinällä pidettäväksi. Eräänä päivänä kotiin tullessani ne oli levitelty pitkin keittiön ja olohuoneen lattioita.Höyhenkuuselle oli vaikea keksiä paikkaa, jossa kissat eivät kävisi sen kimppuun, joten olkoot nyt tuossa.Keittiön toista ikkunaa koristaa ikean joulutähti. Makuuhuoneessa on myös tuollainen ikean tähti, kun en malttanut ottaa tuota lankkuhyllyä pois keittiön toiselta ikkunalta tähden tieltä.

Keittiön ikkunalla roikkuu myös erään ystäväni häistä nappaamani morsiuskimppu. Meillä oli häät tulossa kaksi viikkoa tuon kyseisen kimpun nappaamisen jälkeen, mutta sitähän ei kukaan muu silloin tiennyt ;)
Sellaisia tunnelmia täältä. Nyt täytyy suunnata yövuoroon :)Mukavaa viikkoa teille kaikille täällä poikkeaville!
...pakko vielä sen verran tulla sanomaan, että Greengatelta ilmestyi uusi kuvasto! Käy kurkkimassa täälä KLIK! Mä voisin niin ostaa noi kaikki :D Mutta ainakin Audrey Mintit ja Lace Warm Greyt, ai että!!


Ei kommentteja