Marraskuu, saako jouluttaa?


Mua jouluttaa ihan käsittämättömästi. Tekis jo mieli laittaa jouluvaloja ja koristeita ja tietysti ostaa lahjoja.. Huomaan hakeutuvani Pinterestin joulukuviin ja -ideoihin lähes päivittäin. Viime vuonnahan meillä näytti aika lailla tältä:
Huonekalut ei ainakaan kovin paljoa ole vaihtanut järjestystä. Yks utelias kaveri on tullut lisää tuohon sohvan reunalle ;D Nyt meidän pihassa on alkanut pyöriä joku harmaa pitkäkarvainen kissanpentu, varmaan tämän meidän löytökissan sisaruksia.. Vaikuttaisi saman kokoiselta. En oo vielä saanut kiinni. [Mutta se ei toki meille jää, kyllä kolme riittää!]


Kuuntelin jo eräänä päivänä joululauluja. Mietinnässä on myöskin joulukortit ja pari lahjaakin on mietitty (ja yksi jopa ostettu, hurraa!). Haluaisin kuitenkin tehdä itsekin jotain extraa. Aiotteko te tehdä itse lahjoja? Jos aiotte niin mitä? 

Kävyt tulevat tänä vuonna varmasti koristamaan meidän jouluista kotia. Keräilin niitä metsästä yhdellä lenkillä ja varmaankin kerään vielä lisääkin, kun lumetkin suli pois. Facebookin yhdessä ryhmässä oli ohje tälläisiin maailman suloisimpiin pipoihin, joita ajattelin kanssa värkätä vaikkapa kuusen koristeiksi. 


Valoja ajattelin laittaa jo tällä viikolla, jos vain suinkin ennätän. Ensi viikolla viimeistään, kun mulla on yövuoroja koko viikko. Voi kun pääsisi ikeaan hypistelemään kaikenlaista.. mutta taitaa mun ikean tuhlausrahat mennä tänä vuonna mätkyihin. Höyhenkranssit ja valokartio varmaan löytävät taas tiensä meille ja kynttilöitä poltetaan vielä enemmän kuin nyt. Vielä kun saataisiin sitä lunta! Joko teitä jouluttaa?

3 kommenttia

Marika kirjoitti...

Pakko myöntää, että itselläkin on jo käynyt mielessä joulukoristelut. Muutenkin kun näin synkkää ja pimeää kokoajan, niin voi kuinka jouluvalot toisikaan tunnelmaa..

Parisen päivää takaperin kävin kaupassa ja huomasin siinä yllättäen miettiväni jo joululahjoja. Kyllä se joulu sieltä lähestyy, kun huomaa tällaisia jo miettivät :)

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Kyllähän saa nyt jo jouluttaa, onhan jo marraskuu ;)
Ihania karvakavereita teillä asustelee <3
Minä tein viime syksynä noita pipoja, helppoja ja nopeita tehdä tälläisellekin hätähousulle ;)

Miia kirjoitti...

Marika, niimpä :) Mä oon yhden joululahjan saanut ostettua, mutta muut on vielä kaupassa. Ellen, pakko kyllä tehdä noita pipoja, ne on niin söpöjä! Vähän jo virkkailin kuusen koristeitakin..