Juhlintaa


Sattuneesta syystä mulla on aika vähän kuvia juhlista. Tosi mukavaa oli ja koristelutkin aiheutti pahennusta :D Koristeltiin tosiaan talo halloweentyyliin, olohuoneessa roikkui hämähäkkejä ja verkkoa, ikkunoissa oli (poikien näkemyksen mukaan aseteltuina) jätesäkit, pöytäliinana myöskin jätesäkki, rappusissa rottia (kartongista), ulkona scream-kammotus ja muutama hautakivi (harmi ettei niistä oo kuvaa, ne oli aika hauskat :)..

Tässä muutama kuva koristuksista.


Tuota erittäin ällöttävää hämähäkinseittiä ja muutamia ötököitä tilasin www.buttericks.fi nettikaupasta, missä toimitus oli todella nopeaa eikä tilaamani pakettikaan tainnut maksaa kuin alle 10e! Sieltä löytyy kaikenlaista hauskaa naamiaisiin ja muihinkin juhliin, käy kurkkaamassa.

Tässä muutama kuva tarjoiluista vielä. Tein cupcakeja (jonka ohjeessa oli niin ällöttävän makuinen kuorrute, että päätin sitten sulattaa kuorrutteeksi valkosuklaata sen tilalta), muumionakkeja, rockyroadia, kakun ja kinkkupiirakkaa. Lisäksi ostin kaupasta kinkku-ja lihapasteijoita, asiaan kuuluvan ällöttäviä halloweenkarkkeja, sipsiä ja dippiä, popcornia (jota värjäsin elintarvikevärillä), patonkia ja tuorejuustoa, sekä äiti oli tehnyt lohipiirakkaa. Kaikki meni!

Valitettavasti kaikista tarjoiluista ei kuvaa ollutkaan, mutta tässä nyt muutamia mitä napsin jossain välissä..


Muumionakit tekovaiheessa.. Valmiista ei lähikuvaa ollutkaan. Itse en maistanut näitä valmiina, mutta niitä kehuttiin kovasti.Puuttuu vielä paljon tarjoiluja..


Tämä kaveri oli puuhellan päällä voimassa pahoin ;) Kännykästä löytyi vielä tälläinen suttuinen kuva pelottavasta scream-ukkelista terassilla ;)

2 kommenttia

Marika kirjoitti...

Voi vitsi teillä on ollut kivanoloiset juhlat! Onnea kuusikymppisille ;)

Miia kirjoitti...

kiitos :)