Uusi vuosi ja vanhat kujeet


Oikein onnellista tätä vuotta kaikille!

Viime viikko meni nopeasti jouluhumussa ja kahden ystäväni lasten synttäreillä. Synttäreiden jälkeen iskikin flunssa ja sitä tässä edelleen parannellaan. Vuoden vaihdettakin vietettiin suht rauhallisissa merkeissä sen vuoksi. Käytiin tuossa lähikoululla katsomassa tämän kylän upeat raketit ja kotona pelailtiin pienellä porukalla Cluedoa ja singstaria. Yöllä iski ihan jäätävä vilu ja palelinkin ihan kunnolla peittojen alla pari tuntia ennen unen tuloa. Onneksi olo on nyt siitä pikkuhiljaa parantunut. Oon siis höperöitynyt kotona jaksamatta tehdä juuri mitään. Muutaman sekalaisen valokuvan oon tässä viikon aikana kuitenkin napsinut :)
Matkakuume humahti päälle heti kun uusi vuosi alkoi :D Joka vuosi aiemmin ja aiemmin. Jää nähtäväksi onko tänä vuonna varaa mennä minnekään jos ei töitä löydy. Haen jälleen
lähihoitajan työvoimakoulutukseen, ei ainakaan olisi valmistumisen
jälkeen töistä pulaa!  Tällä hetkellä tällä alueella ei ole haussa
ainuttakaan mun alani työpaikkaa mihin voisin hakea.. Mutta uskon kyllä
että ennemmin tai myöhemmin tärppää!


Päätimme äitin kanssa lähteä matkakuumeilemaan matkamessuille Helsingin Messukeskukseen 17-19.1. En oo aiemmin käynyt kyseisillä messuilla, joten innolla odotan! Saattaa olla, että pysähdytään matkalla sukuloimaankin hieman.
Mä jatkan niistelyä ja television katselua, mutta palaillaan kunhan paranen!

3 kommenttia

Niina kirjoitti...

Onko se itse moska tuossa ekassa kuvassa?! Voi ihanuus mikä iso pallero se onkaan!! <3
Matkakuume on paha, mä yritän vältelllä sitä kun ei varmaan hetkeen pääse minnekkään.
Oikein hyvää uutta vuotta!:) toivottavasti olo on jo parempi.

Miia kirjoitti...

Se on Nessa-neiti :) Joo on parempi olo onneksi! Sulla on onneks tekemistä kotonakin ollessa niin ei varmaan hirveesti ehdi miettiä ees mitään matkakuumeiluja :)

Marika kirjoitti...

IHANA kisu siellä! Mulla on ollut kaksi persialaista kissaa, mutta jouduin luopumaan niistä lasten takia. Kissahölmö siis täällä päässä:)
Me kans mietitään reissua tälle vuotta, maltetaanko lähteä nyt ollenkaan, kun on murkun rippijuhlat, jotka syö rahaa varmasti paljon. Ja jos ei sitä, niin aikaa ainakin...

Parane pian, saairastelu on tosi tylsää!!!