Matkoja


Matkamessutarjonta oli vähän pettymys. Oletin, että siellä saisi paljon uusia ideoita ja tietoa kohteista.. No joo, saihan sitä kun jaksoi kerätä eri ständeiltä esitteitä ja tutustua niihin. Jotkut ständit oli panostaneet paljonkin ja osa ei juuri yhtään. Joidenkin matkanjärjestäjien ständeillä ei ollut edes edustajaa, ainoastaan esitteitä mitä sai ottaa. Oli kuitenkin ihana nähdä kreikan tuttuja, jotka tulivat halailemaan ja kyselemään kai me kesällä taas mennään ;) Julkkiksia siellä pyöri aika lailla, ainakin Vesa Keskinen (:D), Lauri Tähkä, Lore Backman, Janna ja joku juontaja tuli bongattua. Kuvat on kännykkäkuvalaatua, pahoittelut :)Siinä vähän esitemäärää mitä keräilin :D Nyt on jo kaikki luettuna ja lehtikeräykseen menossa. Tilasin myös matkaopas-lehden, oon sitä edellisessä työpaikassa lueskellut ja tykkään siitä :) Siitä sain tilaajalahjaksi noita nenäsuihkeita, jalkakuorintavoidetta ja lasten aurinkovoidetta ja aurinkokennolla toimivan puhelimen laturin. Tosin eipä siinä ollut iphoneen sopivaa päätä :D
Matkamessujen jälkeen poikettiin Jumbossa, josta halusin Inglotista uuden luomiväripaletin. Muutama vuosi sitten ostin työreissulta sieltä yhden itsekokoamani ruskeasävyisen paletin ja se on ollut ihan suosikki! Nyt tahdoin myös harmaita sävyjä ja olivat kyllä aivan yhtä hyviä kuin edellisetkin! 
Näyttää ihan piirretyltä kuvalta, mutta kyllä se on kännykällä otettu :D En oo sitten mikään supermeikkailija, joten turha alkaa arvostelemaan :D Mulle tuli yliherkkyysreaktio noista ripsenpidennyksistä puolen vuoden käytön jälkeen, joten joudun niistä luopumaan. Sniff. Ovat olleet niin hyvät ja helpot.

Sunnuntaina sitten katseltiin äitin kanssa vielä netistä noita tarjouksia ja pakkohan se oli varata Rodoksen matka jälleen, kun se oli vaan vähän yli 300e :) Elokuun lopulla siis suunnataan taas sinnepäin.Viime viikolla käytiin erään ystäväpariskunnan luona kahvilla ja he alkoivat kysellä, josko lähdettäisiin heidän kanssaan Lontooseen. Joku kaipuu siihenkin kaupunkiin jäi, eikä ehditty sen kolmen kokonaisen päivän aikana nähdä vielä juuri mitään, joten tottakai lähdettäisiin jos löytyisi edulliset matkat ja jos he saavat poikansa hoitoon :) T sanoikin, että voisi vaikka muuttaa Lontooseen. Jää siis nähtäväksi lähdetäänkö vielä sinnekin..

Töitä pitäisi löytyä, että kaikki haaveet saisi toteutettua ;) Uutta sohvaakin kaipailtaisiin kovasti... Mutta asiat tärkeysjärjestykseen :D T on aiemmin ollut huono matkallelähtijä ja oon aina saanut houkutella sitä useaan otteeseen ennen kuin se on suostunut lähtemään. Se on sellainen järjen ääni raha-asioissakin ja mä taas keksin sen rahan vaikka mistä jos jotain tahdon ja vaikka kituutan sitten jonkin aikaa (nimimerkillä varaan huomenna kirppispaikan ;). Puhuttiin tuosta sohva-asiasta ja sanoin, että tietysti järkevämpää olisi ostaa se uus sohva ja jättää edes toinen matka väliin, jäisi käteen jotain pysyvämpää, niin se sanoi että hänen mielestään noista matkoista jää enemmän käteen muistojen muodossa.. No onhan se niinkin ja tosi yllättävää oli kuulla hänen sanomanaan! Kyllä se matkailu avartaa, vaikka kohteet pysyisivätkin samoina.

Nyt täytyy mennä nukkumaan kun menemme huomenna ystäväni kanssa luovuttamaan verta heti päivällä ja ehkäpä käyn Sapirassa uudemman kerran katsomassa tarjontaa.. Kivaa viikkoa!

2 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Noi messuthan näytti oikeen iloisilta ja värikkäiltä! Hyvää matkaa kun sen aika on! Pieni loma tekee aina hyvää :)

Lontoo <3 Koskakohan itse ehtisin ja saisin aikaiseksi lähteä Englantiin. Viimeisestä käynnistä on niin kauan, etten edes viitsi sanoa. Mä reissasin aikoinaan paljon Englannissa ja meinasin jopa sinne muuttaakin.

Miia kirjoitti...

Oho :) Lähtekää ihmeessä, kun tilanne sallii! Mä kanssa haluaisin muuttaa jonnekin ulkomaille, mutta taitaa olla jo liikaa "kaikkea" täällä Suomessa, että minnekään lähtisi.