Lintuhäkki


Aika menee taas hurjaa vauhtia ja tuntuu ettei minnekään ehdi. Vihdoin kun sairastelusta parannuin, olen rampannut ystävieni luona kylässä ja tänään kävin katsomassa erään ystäväni ihanaa viikon vanhaa tyttövauvaa. Oli niin suloinen pieni prinsessa! 

Sisustelut on jäänyt aika lailla haaveeksi ja mun joululahjaksi saama Sapiran lahjakorttikin odottelee vielä kaapissa. Josko huomenna ehtisi käydä sielä samalla kun käyn katsastamassa autoa, toista kertaa :P Olis parempi nyt mennä läpi! 


Napsin teille vähän kuvia näistä samoista vanhoista nurkista ja aivan ihanasta lintuhäkistä, minkä sain ystävältäni. Kiitos vielä K! :) Harvoin saan mitään näin ihanaa ja varsinkaan ilmaiseksi!


Vähän se on lommoilla ja pinnat vääntyneinä, mutta ei haittaa! Lisää vaan luonnetta :) Laitoin sen nyt ainakin hetkeksi tuohon, katsotaan mihin se vaeltaa ja pysyykö tuon värisenä vai maalaanko vaikka valkoiseksi.. 

Mietiskelin jälleen sitä kollaasiseinää, mitä oon miettinyt jo monta kuukautta ainakin. Kuviakin on kehyksissä vaikka kuinka paljon. Rappusissa sillä saattaisi olla hyvä paikka, mutta siinä on sellainen "kynnys" seinässä, joka häiritsee. (siitä en ota edes kuvaa.) Olohuoneessa ei oikeastaan olisi muuta paikkaa kuin tuo television vieressä oleva seinä, missä tikkaat nojaavat. (Ja kyllä, tuo televisio on edelleen noin typerästi!)


Keittiön seinälle en oo malttanut vielä laittaa mitään ja hieman mietin, millä kuvat kiinnittäisi jos ne tuolle seinälle laittaa. Kaksipuolinen teippi olisi ehkä helpoin ratkaisu, mutta repiikö se lähtiessään tapetinkin irti? Entäs sinitarra, pysyvätkö kuvat sillä? Olohuoneessa on ainut maalattu seinä, mutta tuskin eteisen maalattu lasikuitutapettikaan lähtisi teipin mukana. Tuo keittiön tapetti vaan mietityttää.


Tuossakin voisi kyllä olla kiva joku iso peili.. Mitä sanotte?

Tilasin tuossa pari viikkoa sitten ebaysta jälleen ihania kuoria puhelimeen ja nyt ne jo kaikki saapuivat! Vilautan ne nyt teillekin :)

Ekat kuoret on lähes samanlaiset mitkä mulla oli aiemminkin, noista helmistä ja rusetista on vaan niin hyvä pitää kiinni eikä puhelin putoa niin helpolla. Onhan ne tietty aika tyttömäisen söpötkin :D En jostain syystä saanut käännettyä kuvaa oikein päin..


 Bling bling ;D En tiedä onko nää perhoskuoret vähän liikaa..
Ekat täältä, toiset täältä ja kolmannet täältäTaidan nyt jatkaa eilen aloittamani huivin virkkaamista ja katella Watsonista jonkun mukavan elokuvan.

Mukavaa viikon alkua teille kaikille, palaillaan! :)
4 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Voi mitä kuoria!!! Ihastuin tuohon viimeiseen <3 <3

Meillähän on se valokuvaseinä leikkihuoneessa ..ihan ollaan jokainen kehys laitettu ruuvilla kiinni ..ai että sitä paklaamista mikä seuraavalla asukkaalla sitte joskus on edessä :D :D

Päpä kirjoitti...

Söppänä toi rusettikuori! :) Mä hommasin joulupukilta tulleeseen luuriin nahkakannet, et pysyis vähän paremmin naarmuuntumattomana ja kädessä. Nykyajan puhelimet on niin ohuita, et niistä on vaikee pitää kiinni. :D

Lipaston päälle ehdottomasti iso peili. :) Ja jos päädyt kuviin, en lähtis kuitenkaan laittamaan niitä teipillä tapettiin kiinni. Kehyksiin vaan ja monta ruuvia seinälle tai sitten joku tauluhylly ja kehykset siihen seisomaan.

Kirsi kirjoitti...

Mä voin noi perhoset sulta ostaa jos et sä tykkää niistä :)

Miia kirjoitti...

aNNa, mä kanssa tykkään siitä :) Se olikin mulla käytössä hetken, mutta en meinannut saada sitä irti sen jälkeen :D Päpä, sanoppa muuta, toikin on tosi liukas ilman minkäänlaisia kuoria! Joo mua kanssa vähän pelottaa repiskö ne sitten tapetin jos teipillä laittais. Täytyy nyt katsoa mihin ne kuvat laittais :) Peilin mäkin haluaisin tuohon, sen samanlaisen mikä meillä on eteisessä. Kirsi, joo saat ne :)