Puutaheinää ja inspiraatiota etsimässä


Mulla on taas useampana päivänä ollut sellanen levoton olo. Tiedättekö, kun huvittais tehdä jotain, mutta ei tiedä mitä. Oon keräillyt kaikenlaista jännää, mistä voi sitten joskus tehdä jotain, mutta ei saa vain aikaiseksi. Mullahan odottelee mm. se kuvakollaasiseinäkin.. Suurin osa kuvista on jo kehyksissäkin, en oo vaan saanut aikaiseksi naputella seinälle ja kollaasiseinäksi suunniteltu seinäkin muuttuu vähän väliä, joten en uskalla niitä vielä naputellakaan mihinkään, jos päätänkin haluta ne eri seinälle.


Viime viikolla tein ystävälleni lahjaksi sytykeruusuja, mutta unohdin ottaa niistä valmiina kuvan ;D Niistä tuli ihan kivoja ja voisin tehdä niitä toistekin, kunhan tulee noita kynttilänjämiä.





Tuun aina blogeihin etsimään inspiraatiota (Jovelan blogi on oikein huippu siinä!), mutta sitten jäänkin lukemaan ihania postauksia, joiden lukeminen on jäänyt multa aivan liian vähälle. Päätin ostaa ompelukoneen, että olisi enemmän mahdollisuuksia tuhlata tätä puuhakkuutta (jollaiseksi ystäväni S mua aina kuvailee ja mikä mielestäni en ole), joka liian usein näyttäytyy ainoastaan haaveiluna ja pystyisin ompelemaan edes verhot itse :) 













En siis etsiskele mitään superkonetta, vaan ihan sellaista peruskonetta millä pärjää. Työttömänä siihen ei ole varaa useita satasia laittaa, mutta uskoisin jonkun peruskoneen löytäväni :) Vinkkejä saa toki esittää, jos on joku hyvä kone tiedossa! Jännä nähdä kauanko menee, ennenkuin heitän sen ikkunasta pihalle, sillä mähän en ole ommellut pätkääkään seiskaluokan jälkeen, josta on jo yli 15-vuotta.





Haen nyt vähän inspiraatiota Pinterestistä, vaikka en tänään enää aio muuta kuin mennä nukkumaan ja tässä sitä teillekin:







































Kuvasarjat täältä












Kuvasarja täältä





Nyt mä kyllä väsähdin niin kovasti, että pakko mennä nukkumaan, vaikka kivoja DIY-ideoita olisi vaikka kuinka. Katsotaan sitten joku päivä, josko sais jotain aikaiseksikin :) Yritän poiketa teidänkin blogeissanne tässä joku päivä!





Hyvää yötä!

7 kommenttia

Tuulia kirjoitti...

Ihania ideoita olet napannut. Pinterestiin tahtoo kerääntyä ideoita enemmän kuin ikinä ehtii toteuttaa. Ompelukoneesta sen verran, ostin 10 vuotta sitten peruskoneen Janome merkkisen. Hyvin on toiminut näillä ompeluilla. Kannattaa katsoa muutama tuotevertailu esim. http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/kodinkoneet/pyykinpesu_ja_vaatehuolto/ompelukoneet/163983
Ja cittarissa on nyt tarjouksessa joku Brother 99,-.

Saara kirjoitti...

Ääää ihanat noi kuvatikkaat ja toi ihme ovihylly!! Ja sä oot kyllä niin puuhakas tyyppi, että oksat pois ;)

Kirsi kirjoitti...

Mä ostin ihan Huuto.netistä muutama vuos sitten ompelukoneen, semmonen "kunnollisen" metallisen ja vanhan, jolla pystyy ne vähän ompelut mitä mä teen, niin ompelemaan. Ja paljonhan oonkin ommellu, hahha! :D Pitäis öljytä se kone, tuolla se varaston nurkassa oottelee käyttäjäänsä.. ;) Pakko oli saada, mutta aina vetoan siihen tilan vähyyteen, että sais hirveemmin aikaseksi mitään. Oon kans huomannut, että se haaveileminen on paljon helpompaa ja vaivattomampaa!
Jokatapauksessa, mitään muovista lelukonetta ei kannata ostaa vaikka halvalla sais, menee helpommin rikki ne osat kuin metallisissa.
Ihania noi DIY-kuvat taas. <3 Haluun tommosia kukkaruukkuja! Eikä ne lyhdytkään ollu yhtään pöllömpiä, mietin vaan et mahtaako toi lasi kuumentua käytössä?


Miia kirjoitti...

Tuulia, kiitti vinkistä! Saara, tänään ei oo kyllä ollu yhtään puuhakas päivä, just mietinkin sitä ;) Kirsi, Ai sulla on ompelukone! Joo noi kukkaruukut oli aika messeviä, vois vaikka koittaa värkätä jossain vaiheessa :) En tiiä kuumeneeko, riippuu varmaan minkä kokosen lampun sinne laittais?

Sirkka kirjoitti...

Juu kyllä tiedetään tunne, että toisinaan ei vaan saa mitään oikein tahdo saada aikaiseksi, mutta sitten ihmetellään:)
Sinulla on paljon kivoja ideoita, anna ajan kulua ja kyllä ne inspikset sieltä sitten putkahtaa. Väkisin ei kannata mitään väkertää.
Minä en ole ompelutaitoinen ollenkaan eikä se siis kiinnostakaan, joten tässä suhteessa en osaa neuvoa. Pihalla tykkään puuhastella ja koiran kanssa pitkiä kävelylenkkejä tehdä leikkiä ja palloilla:)

Nina kirjoitti...

Onpa ihania ideoita! Tuo ruukku kelpaisi mullekin. Enpä vain ole minäkään oikein jaksanut ideoida aikoihin mitään. Puutarha tuntuu imaisevan kaiken aikani varsinkin nyt, kun kelit lämpenevät.

Mukavaa toukokuuta sinulle ja rapsuja karvatassuille!

SisustEllen kirjoitti...

Ihania ideoita! Kun vaan sais ne aikaisemmatkin haaveilut joskus toteutettua:)Tätä on liikkeellä:D
Aurinkoista viikkoa♥