Vähissä on..


Nyt on aika lailla sanat vähissä, nukuin viime yönä 2,5 tuntia kun ei vaan väsyttänyt. Ja erehdyin torkahtaa eilen päivällä puoleksi tunniksi.. Tänään olin Vantaalla palaverissa ja sain kuulla, että mulla työt jatkuu ainoastaan syys-lokakuulle. Meidän osasto siirretään kokonaan täältä pois ja joudun kouluttaa uuden henkilön tilalleni. Motivaatio on aika lailla zero, joten laitellaans vain kesäisiä kuvia..Mielelläni keräisin noita omenapuunoksia maljakkoon, mutta meillä on täällä tämä eräs täystuho, joka kaataa joka ainoan maljakon, mitä löytää..

Nimimerkillä "juuri juoksin keittiöön pelastamaan lattiaa vesivahingolta"


Suklaakirsikkapuu kukkii myös upeasti. 

Tässä vielä loppuun kevennyksenä:Jokailtainen "kukkuu!" Moskalta :D

Muistakaahan arvonta, vielä on muutama päivä aikaa!

2 kommenttia

Jovelan emäntä kirjoitti...

Voihan kökkö! Tuollaiset uutiset ovat kurjia ja ajatus siitä, että kouluttaa itselleen seuraajan työhön josta ei haluaisi luopua, on inhottava. Toivottavasti uudet urat avautuvat ennen edellisen päättymistä siten, että harmistus kääntyy iloksi.

Miten teillä orava jakselee? Täällä Otuksella on perinteiset menot päällä.

Miia kirjoitti...

Joo, samaa mäkin toivon :) täytyy nyt yrittää laittaa paljon työpaikkahakemuksia, vaikka täälä aika vähänlaisesti on toimistopaikkoja auki. Orava jakselee ihan hyvin, se on taas piristynyt kun kevät ja kesä tuli :) se vaihtaakin kotia tuossa juhannuksen jälkeisellä viikolla ja saa itselleen poikaystävän :D