Sadepäivän ratoksi kotikuvia


Kaverini lähetti kuvia kodistaan ja innostuin kans sitten kuvailemaan. En hetkeen ookkaan laitellut kotikuvia. En tiedä onko täällä kovinkaan moni asia muuttunut, mutta tässä tulee:Makkariin ajattelin laittaa Tarramaalta saamani tarran.
Olohuoneesta haluaisin enemmän harmaasävyisen, joten maalaamista ja tapettienvaihtoa on varmaankin jossain vaiheessa tiedossa :) Takkaa täytyisi maalata ja lattiat vaihtaa. Laminaatit ovat menneet neljässä vuodessa todella huonoon kuntoon varsinkin olohuoneessa.Kalenteri on erittäin hassusti tuolla, pitäisi sitä siirtää kun saisi aikaiseksi :)Yläkerrassa on vielä aika avaraa. Lisää lipastoja täytyisi ostaa, että saisi käytettyä tilaa hyödykseen. Pöydillä ei voi pitää mitään rikkoutuvaa, kun Moska käy siellä leikkimässä välillä. Oviaukkojen alta puuttuu vielä listat ja rappusista koristepuut. Ei täällä tekeminen lopu ;) 


Kaikki pienimmät asiat jää tekemättä ja siirrytään jo uusiin juttuihin. 

Mä taidan ottaa Kosto-maratoonin ja toivoa, että sade lakkaisi. 


Tuntuu, että tuun mökkihöperöksi, kun ei pääse ulos. 


Vaikka oonhan mä käynyt jo kirppispaikkaa järkkäilemässä ja lenkillä :)

Miten te kulutatte sadepäivänne? Vinkit on tervetulleita, jos huomennakin on tällainen sää!5 kommenttia

Sirutuuli kirjoitti...

Ihania yksityiskohtia!
Ai, vielä kysyt, miten käyttäisin sadepäivän :)
Tekemällä Art journalingia ;)
Olen ihan höpsähtänyt siihen :)

Marika kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa! Olen taas palannut bloggailun ihmeelliseen maailmaan. Teillä on remontti edistynyt mahtavasti, kyllä näyttää hienolta! :)

Miia kirjoitti...

Siru, kiitos! Täytyy käydä kurkkiis tuota art journalingia :)

Marika, mä jossain vaihees etsiskelinkin sun blogia mut olin hukannu osotteen enkä millään muistanu sitä enää :) Kiva et oot takasin!

-H- kirjoitti...

Teillä näyttää kauniilta ja kodikkaalta! :-) Aina sitä tekemistä kotona löytyy enemmän kuin ehtii tehdä...

Ja kysymykseesi: sadepäivä kuluu mukavasti joko sitä kotia laittaen tai sitten lukien. Jos lapset kovasti tappelee keskenään, niin pelaan niiden kanssa lautapelejä :-).

Eena kirjoitti...

Makuuhuoneessa on kyllä kiva tunnelma, samoin tuo yläkerran aula (?) näyttää hurjan kivalta. Ja tuo edellisen postauksen sauna huokailuttaa taas. :)