Hevosnaama


Teinpäs tänään jotain, mitä en oo koskaan ennen tehnyt. Menin kummitätini kanssa katsomaan, kun orivarsoja päästettiin kesälaitumille. Tässä lähikunnassa oli oikein tapahtuma. Tienvarret oli täynnä autoja, paikalla oli ilmainen kahvitarjoilu ja sai ostaa makkaraa ja limsaa ym. Oli kyllä aivan upea tilaisuus! 

Alussa eräs mies jäi hevosten jalkoihinkin, mutta onneksi ei käynyt pahemmin. Kylmät väreet meni kun katsoi sitä touhua. Kuvat kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa :) Tämä ehkä hiukan poikkeaa blogissa ennen nähdystä materiaalista..Tässä näkyy vähän sitä väkimäärää, vaikka suurin osa ihmisistä seisoikin mun kanssa samoilla paikoilla eikä siten näy kuvissa.Tää ois ollu niin hyvä kuva ilman noita päitä tossa edessä..


Vaikka näyttää hellyyden osoituksilta, veikkaan, että tässä käytiin läpi hieman kuka on pomo :) Tuo suomenhevonen kävi järjestään jokaisen luona haastamassa ja varmasti olikin lopulta kaikkien johtaja.


Tappeluja..


..tappelujen..


..perään ja tietysti paljon..


..potkuja! Onneksi kellekään ei pahemmin käynyt, vaikka aika rajulta homma näyttikin.

Lopuksi näytettiin katsojille, mitä mieltä tästä touhusta ollaan:


Aika hevosnaama!

Arvonta on loppunut, kiitos kaikille osallistujille! Te, jotka ette kirjoittaneet, monellako arvalla ovat mukana, arvon teille ainoastaan yhden arvan. Yritän ehtiä arpoa myöhemmin tänään!
4 kommenttia

aNNa kirjoitti...

Apua mitä touhua!!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

No niin, nyt jo olit näitä kuvia tänne laittanut!!! Voi on hienoja. Muutenkin kaikkea mielenkiintoista näkyy olevan..Kaikkea hyvää jatkoon toivottelee tuo eilinen "kumitäti"
PS: Poikkeahan katsomaan munkin kirpparikotia...

Cato kirjoitti...

Tuo "hellyydenosoituskuvan" (ja mahdollisesti muidenkin) ruunikko on aika hienon näköinen! Heppatyttö tykkää :)

Miia kirjoitti...

aNNa, oli joo aika raakaa menoa :D
Kumitäti, joo täytyis kyllä poiketa!!
Cato, oli kyllä upea heppa, vaikka oma suosikki olikin se päällepäsmäri suomenhevonen :D