Syksy.Niin ne putoilee lehdet puusta, vettä sataa, tuulee kovasti. Syksy tuli.. Piha on täynnä monenvärisiä märkiä lehtiä ja kuraa. Joka lenkin jälkeen saa pestä koirat kokonaan ja pihalla käynninkin jälkeen pestä tassut. Ahh mitä ihanuutta..


Tykkään kyllä syksyn väreistä ja kuurasta maassa aamuisin. Siitä, kuinka aurinko värittää puiden latvoja ja iltaisin tulee pimeä. Ihana polttaa kynttilöitä tai mennä saunaan kynttilänvaloon istumaan ja katsella ikkunasta pihalle pimeään. Odotan silti ensilunta kuin kuuta nousevaa :)


Viikonloppuna Seinäjoella oli käsityömessut, missä oli jos jonkinlaista käsityöihmettä. Oli kransseja, saippuoita, lapasia, huovutettuja kukkia ja peikkoja, kanavatöitä, miniatyyrihuonekaluja ja vaikka mitä. Ostin muutaman luffasaippuan mitä olen himoinnut jo pidemmän aikaa ja laitoin ne lasikulhoon. Ihana tuoksu! Olisin ottanut kuvankin, mutta ne ovat vessassa ja kävimme juuri saunassa, joten siellä on aika huuruista :)

Juhlimme myös mieheni syntymäpäiviä viikonloppuna, tässä kakku:


En ole häävi leipoja, mutta enää on kakusta pieni pala jäljellä, joten johonkin se kummasti hävisi :) Täytteenä oli mansikkoja survottuna sekä valkosuklaa-nougat moussea sekoitettuna kermavaahtoon.

Nyt on juhlat juhlittu ja uusi viikko alussa. Oikein hyvää viikonalkua teille kaikille!

Ei kommentteja