Sairastellaan

Täällä sairastellaan. Mies oli viikonloppuna kuumeessa ja kauheessa nuhassa, hyvä että sängystä pääsi ylös. Nyt se tauti rantautui mulle ja oon täs nyt pari päivää yrittäny tropata itseeni, ettei se tulisi kovin pahana päälle. Tällä hetkellä olis tosi huono aika olla pois töistä. Eilen vielä sain siivoiltua ja muuta, mutta nyt tuntuu ettei jaksaisi yhtään mitään. Juuri tuli tieto, että työpaikkamme maksaa meille influenssarokotuksen, mutta en ehtinyt sinne vielä.



Viime yönä heräsin ennen neljää yskääni, kutitti kurkkua koko ajan. Kävin siinä sitten ottamassa yskänlääkettä ja juomassa ja yritin saada uudestaan unen päästä kiinni. Eihän siitä mitään tullut. Luin hetken ja kokeilin uudestaan. Yskää yskää yskää. Koirat alkoi vinkua, kun saivat eilen hirvenluita ja mahat oli sekasin. Pakko lähtee niiden kanssa ulos. Siinä vaiheessa kello olikin melkein viisi ja ajattelin et sama kai nousta ja lähteä ajoissa töihin. Pääseepähän aiemmin pois.



Parhaat ystäväni näinä päivinä. Toivottavasti parantuisin nopeasti, veljeni ja hänen avokkinsa tulevat viikonlopuksi meille ja olisi kiva jaksaa tehdäkin jotain...


[kuva]


[kuva]

[kuva]

3 kommenttia

Tasha kirjoitti...

Parantumisia hirveästi <3

Miia kirjoitti...

kiitos muru <3

Elina kirjoitti...

Paljon parantumisia :)