Se ois viikonloppu taas.

Ihanaa, että on perjantai! Oon koko viikon nukkunut jotenkin tosi huonosti, välillä jotain 4-5h yöunilla.. Se sitten kostaantui tänään, menin "pikkupäikkäreille" tuossa töiden jälkeen joskus klo 17 ja heräsin klo 20 :D Ei siinä sitten juuri ehtinyt kun käydä kaupassa ja suihkussa ja pian jo alkaskin BB. Varmaan käyn yöllä jossain koirien kanssa tassuttelemassa vielä, mutta ei kyllä kunnon lenkkiä tänään tuu.

Huomenna olisi tarkotus aamulla mennä kirppiskierrokselle, penkomaan kirppareiden aarteita. Menen yhden ystävän kanssa, joka aina löytää vaikka mitä kivaa! Itse kierrän suht vauhdikkaasti edellä ja sitten kun saan kierrettyä, etsin ystäväni ja menen lopuksi hänen kanssaan vielä hitaammin. Yleensä tulee puolet kierrettyä sitten uudestaan ja monesti löytyykin jotain, kun katselee tarkemmin. Saa nähdä, ois kiva tehdä löytöjä!

Huomenna olisi tarkoitus myös mennä yhden ystävän kanssa peltolenkille ja päästää
koirat temmeltämään kunnolla. Viime viikolla olin toisen ystävän kanssa ja tässä muutama kuva :)

Nola ja Wendi :) Nolalla on ärsyttävä tapa kiusata noita pienempiä pelottelemalla, mutta ei pure eikä muutenkaan tee pahaa. Säikyttelee vaan :/

Wendi yritti olla pienenpieni kun kävi kattomassa Nolaa lähempää

Sindi nautti elämästä :)

Wendi otti Nolasta mallia ja päätti koittaa että mitä hauskaa on syödä keppiä :D

Vili ja Nola veti samaa keppiä.. aina samat lelut ja sota :P

Isoin ja pienin <3>

Huomenna illalla olisi tarkoitus mennä miehen, ystävän ja hänen treffiseuransa kanssa hohtokeilaamaan. Tosi kivaa pitkästä aikaa!Mies vaan meinaa olla vähän sairaana, pitää toivoa että olo parantuisi iltaan mennessä. Me tytöt varmaan mennään baariin ja ainakin T aikoi olla selvinpäin, kun sillä on keilakisoja tulossa sunnuntaina. Ystävän treffiseurasta en tiedä, veikkaisin ettei huvita tyttöjen kanssa lähtee baariin :)

Sellaista ajattelin viikonloppuna tehdä. Suursiivous olis tietysti poikaa sekä muutama koru pitäisi vielä kans tehdä. Niitä tehdään sitten kun ehtii :)

Mitä sinun viikonloppusuunnitelmiisi kuuluu?

Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille!

[kuva]

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

"Nolalla on ärsyttävä tapa kiusata noita pienempiä pelottelemalla, mutta ei pure eikä muutenkaan tee pahaa. Säikyttelee vaan :/ "

Mun mielestä Nola on oikein hyvä paimenkoira, haki pikku Wendinkin takas kun toinen meinas juosta auton alle :P

Miia kirjoitti...

No se oli kyl ihme juttu, niinku ois ymmärtäny :D