Kaikenlaista pulinaa.


On ollu niin kiirettä, ettei oo ehtiny kirjotellakaan. Olin viime viikon ainoana meidän osastolta töissä ja siellä joutui jos jonkinlaista selvittelemään ja illat meni sitten aivan jossain muualla. Kierrettiin useita kertoja kirppiksiä sekä äitin että kaverin kanssa (en vaan enää muista mitä löysin xD), toisen kaverin kanssa käytiin Tokmannilla, mihin tuhlasin rahaa ihan liikaa ja sitten alotettiin T:n kanssa karppaus. Ollaan nyt parisen viikkoa syöty tosi vähillä hiilihydraateilla, varmaan joku 10-20g päivässä. Olo on parempi kun aikoihin, ei turvota eikä väsytä, eikä nälkääkään oo. Mitään herkkuja ei edes tee mieli :) Painoa on pudonnut jonkun 5kg molemmilla..

Ärsyttävää tässä on vaan se, että aina joutuu alkaa tekemään ruokaa. Ei voi vaan syödä leipää pikkunälkään. Ja mun on kyllä ikävä leipää :D ja maitoa tietenkin, oon semmonen maitohiiri.. Mutta katotaan nyt, kyllä mä jossain vaiheessa sit nostan noita hiilihydraatteja, alku mennään nyt näin jos sais painoa putoamaan.

Oon nähnyt tässä viikolla paljon kavereita, yhtäkään päivää ei oo mennyt niin, että olisin vaan tullut kotia ja tehnyt kotihommia tai muuta. Varmaan se ens viikolla sitten taas iskee, ettei jaksa nähdä ketään eikä jutella kenenkään kans. Oon vähän semmonen, et tarvin sitä omaa yksinoloa enkä jaksa kokoajan seurustella jonkun kanssa. Kummitytön kanssa olis kuitenkin tarkoitus mennä käymään tivolissa,jos ei suunnitelmat oo muuttunu M???

Toissailtana tongin tuolla meidän varastoissa, et olisko siellä mitään kivaa ja siivoilin vähän. Löysinkin vanhan laatikoston, missä yhden laatikon kyljessä luki isän siskon nimikirjoitus ja vuosi -58. Hauskaa :) Isä oli sitä jonkunverran hionut jo ja oli aikonut sen maalata joskus, mutta innostus loppui kesken.

Tuollaiset pikkuiset kaapit tulee laatikoston päälle ja siihen olis vielä peilikin väliin. Isä meinas vähän, että peili olis jopa ehjänä jossain vielä. Pitää alkaa etsiskelemään..

Mä alotin sitä hiomaan toissapäivänä ja hioin eilisenkin illan.. Tänään se sitten sai maalin päälleen.


Pitää vielä toiseen kertaan vetää maalit ja ne kaapit maalata. Peilinkehystä en oo vielä tutkinut, pitääkö sekin hioa... Toivottavasti ei, mulla on käsi ihan kipeenä. Hiomakone sanoi itsensä irti n. 10 minuutin hiomisen jälkeen, sieltä alkoi nousta kamala savu.. Tuli kyllä vähän semmonen olo et "naiset asialla.." :D Käsin hioin sitten loppuun ja on kyllä lihakset kipeenä, vaikka tuossa ei paljoa hiomista enää ollutkaan. Toinen reuna ja nuo laatikoiden välit. Tasoittelin sitten eri hiomakoneella vielä, mistä ei ollu mitään apua maalien lähtemiseen.. Laittelen sitten kuvia jos tuosta ei tuu ihan kamala :D

Mietin ensin, että olisi maalannut sen valkoiseksi, niinkuin se ennenkin on ollut, mutta meillä kun ei ole mitään valkoisia kalusteita niin ehkä se olis ollut vähän silmäänpistävä.. Toisaalta olis ollut ihan nättikin valkoisena ja vaikka syvänpunaiset laatikot.. Katsotaan, voihan olla et se vielä vaihtaa väriä joskus :) Ei kuitenkaan pitkiin aikoihin, mun hiomalihakset ei kestä.

Järjesteltiin myös ennen juhannusta tuo "saunakämppä", eli pihasaunan oleskelutila. Sisällä on myöskin sauna ja pihasaunaa ei juurikaan käytetä. Siihen saatiin juhannusviikolla puukiuas ja onhan se aivan erilainen kun sähkö! Pitäis vielä siivota se sauna kunnolla niin vois sitäkin kuvailla taas. Tässä kuitenkin saunakämpästä kuvia nyt kun se on siistimpi. Löysin sinne isän varastosta kaikkia aarteita :) Se kun on ikänsä keräillyt kaikenlaista vanhaa tavaraa, mutta ne on vaan heitettynä johonkin varastonperälle. Pitäis siivota noi varastotkin, vois löytää vaikka mitä!


Hyllyille olisi tarkotus kehitellä vielä lisää täytettä.. Isä vei jotain kalliimpia aarteitaan pois, kun muutti tuohon naapuriin :)


Tämän ompelukoneenkin löysin jostain romukasasta...


Tuossa kaapissa on ollut maalausten reunukset rukiinjyvillä koristeltuna ja kullattuna, mutta hiiret ovat ne käyneet järsimässä pois..
Mä rakastan noita kattoparruja ja seinälautoja!


Tänään sain ensimmäisen ampparinpistoksenkin.. Joskus lapsena viimeksi on pistänyt ja kylläpä se onkin kipeä! Siitä on jo muutama tunti kun se pisti ja edelleen niskaa särkee :( Laitoin siihen tuollaista aloe vera-geliä, mitä oon ostanut pikkuveljen avokilta ja sen pitäis auttaa. Ainakin se laski turvotuksen nopeasti, mutta kipu jäi :(

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... Ma, ti, ke noi on kolmeen asti päivikses ja keskiviikosta asti on luvattu loppuviikko sadetta, ellei nelonen kauheesti huijaa... Jani on ma ja ti töis mut voin mä pienimmän heivata vaik äitille :P et mulle ei oo väliä koska mennään :D

-EtVarmaanArvaaKuka-

miiah_ kirjoitti...

No pitäskö silti mennä sit alkuviikosta? Oon kumminkin töiski kahteen asti ja olihan se kaheksaan auki.. Laitellaan viestiä huomisna :)