L-O-M-A.

Tänään se alkaa! Pitkään odotettu ensimmäinen kesälomapätkä! WUHUU!!! Ens viikolla en kyllä mieti töitä pätkääkään, lomailen vaan :) Toki kotona riittää hommaa. Nyt on ainoastaan viikon loma, seuraava lomapätkä (2vko) on heinäkuulla ja elokuulla on sitten 1,5vko, jolloin meillä on se reissukin Rodokselle.
Tää viikko on menny aika sukkelaan, mun veli ja sen avokki + avokin lapsi tuli Lappeenrannasta. Öljyttiin terassi ja kalusteet, käytiin ähtärin eläinpuistossa ja ollaan muuten vaan oltu. Eilen ne lähti viemään lasta kotiin Lappeenrantaan mummalle hoitoon ja tulevat tänään takaisin provinssia varten. Ostettiin pe-la liput. Mua ei edes huvittaisi sinne mennä, kun ei juurikaan mitään hyviä bändejä oo mut pakkohan se oli kun muutkin menee :) Kyllä sielä varmasti mukavaa tulee olemaan.


Eilen tein pikamuutoksen yläkerran toiseen huoneeseen, koska veljeni ja hänen avokkinsa mukana tulee heidän kaveripariskuntansa meille yöksi. Huone on ollut pikkuveljeni silloin, kun isä vielä asui talossa. Eikä sille ollut tehty mitään, koska me emme yläkertaa käytä. Siellä oli seinillä showpainijoiden kuvia ja julisteita ja jos jonkinlaisia vanhoja leluja joka paikka täynnä. Vaihdoin siellä järjestystä, vein pari taulua ja koriste-esineitä ja maton, sekä siivoilin enimpiä. Kyllä provinssivieraat varmasti siellä viihtyvät. T on tänään jo kotona joten nakitin sen siivoilemaan alakertaa :D


Saatiin myöskin uusi kiuas pihasaunaamme, jossa ei ole kiuasta ollut ja sen T lupasi tänään asentaa. Jossain vaiheessa jaksaessani pitäisikin siivota saunakämppä niin, että siinä kehtaisi vähän viettää aikaakin. Nyt se on niin sotkussa ja varastona, ettei siitä kehtaa kuin nopsaan luikata saunaan. On se puusauna kuitenkin puusauna. Joskos sen juhannukseksi siivoilisi.


Ei täällä tekeminen lopu ;) Tälläistä tällä kertaa. Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille!
4 kommenttia

Mari kirjoitti...

Oikein ihanaa lomaa!

Pretty in Pink kirjoitti...

Mä en oo ikinä ollu festareilla :/ jossei Pori Jazzia lasketa.

Mulle ei siunata kesälomaa, mut meinaan kyllä kysyä, saisko työvuoroja järkättyä silleen kätevästi. Et olis ees viikko johonkin väliin :)

miiah_ kirjoitti...

Marille kiitoksia :) ja Reeta toivottavasti nyt onnistuis, olis se kiva ees vähän aikaa lomailla! Lähtekää provinssiin ;)

Siru71 kirjoitti...

Blogissani on siulle tunnustus.