Viikonloppu.


Tuntuu, ettei taas oo ehtinyt mitään kirjotella tai ei oo ollu mitään asiaa. Tilasin lisää servettejä jos taas innostuisin decoupageilemaan, mutta tuolla ne odottaa askartelulaatikossa. Ei oo oikein saanut mitään aikaiseksi, paitsi töitä ja lenkit ja sellasta joka päivästä normaalia...

Eilen olimme pomomme luona rentoutumassa.. Juotiin viiniä ja siideriä, pomolla oli fonduekattila ja hän oli tehny sinne ihanaa juustoista kastiketta, johon dippasimme nakkeja, patonkia, sieniä, vihanneksia, poronlihapullia (anoppi varmaan osaa kuvitella, kuinka montaa näistä maistoin ;D).. Oli kyllä yllättävän hyvää. Oon siis yleensä suhteellisen nirso mitä suuhuni laitan, enkä fonduetakaan ollut ennemmin kokeillut. Paransimme maailmaa oikein urakalla ja tutustuimme toisiimme paremmin ihmisinä, eikä vain työntekijöinä. Toki työasioistakin tuli puhuttua, mutta suurimmaksi osaksi juttelimme miehistä ja elämästä yleensä :) Oli kyllä rentouttava ilta, harmi ettei ollut kameraa mukana! Olis tullut hyviä kuvia :D Olin kotonakin jo ennen 12, joten krapulaakaan ei tullut.

Huomenna olisi kummitytön synttärit, hän täyttää 9v. Ostin lahjaksi erään lautapelin sekä tälläisen:
Aivan ihania nuo kyltit! "Kakkakomero"-teksti vessan oveen olisi hauska ja pihalle "Täällä vartioin minä"-kyltti.. Noi on niin suloisia.

Huomisten synttäreiden jälkeen olisi tarkoitus suunnata Tampereelle, kaveri lähtee hakemaan kissaa sieltä, joten menen seuraksi. Tai voipi olla, että mukaan tarttuu kaksikin kisua. Ei kylläkään mulle, mies on niin tiukkana kissan ottamisen kanssa enkä kyllä itsekään sellaista niin kauheasti hingu. Isällähän on tuossa naapurissa meidän Zippo-kissa. Yritin etsiskellä koneelta kuvaa Ziposta, mutta ei löytynyt. Semmonen harmaa rontti se on joka pitää meidänkin talon puhtaana hiiristä :) hope so..

Tänään oon siivoillut ja lenkkeillyt ja nyt sielä alkaskin lumisade. Jospa tämä ilta menis ihan rentoutumisen merkeissä tai sitten lähden vielä ystävän kanssa kahville. Oikein hyvää lauantaita teille!

2 kommenttia

anoppi kirjoitti...

Heippa rakas miniä. Tais sitten perjantaina mennä nakki ja patonki linjalla, toivottavasti nyt edes "MAISTOIT" muitakin makuja.
Hyvää sunnuntaita muistithan laittaa kellot tunnin eteenpäin ettei aamulla käy köpelösti, heh.

miiah_ kirjoitti...

Maistoin maistoin ;D Muistettiin laittaa ja just tultiin kissanhakureissulta. Saiskohan Tuomonkin ottamaan kissan.... xD