Matkakuume. Ihan järkyttävä. Huomaako sen?


LindosLindosRodosDemiksen jäätelöannosFinnair


Rodos, tuulinen rantaT hyppi aaltojen seasRodos 2008Minä ja T :DLeonardo päivälläLeonardo Bulgariassa..Golden Sands, Ravintola Leonardo (lempiruokapaikkamme)Golden Sands, hotelli Golden Yavorin altaaltaGolden Sands 2007


Bulgarian Golden Sandsilta, muut kävi banaanivenees ja mä vaan kuvailin :) Korvasin sitten menetykseni Rodoksella 2008.Golden Sands, kanat paistuu..


Golden Sands 2007


Golden Sands, Varnan lentokenttää (muistaakseni..)


9 kommenttia

Kitekattius kirjoitti...

Lähetään yhessä lomalle, mutta mennään kyllä hawaiille.

miiah_ kirjoitti...

Mennään vaan. Tai Thaimaahin. Tai Afrikkaan. Tai Kreikkaan. Tai Italiaan. Tai mihin vaan...

Mire kirjoitti...

Eiiii, ei tollasia kuvia saa julkasta! :D Mullakin on ihan järkyttävä matkakuume... Varsinaisesti etelässä en oo edes ollu ku tasan kerran, Limassolissa Kyproksella. Pitäs varmaan muuttua rahaks :)

Tasha kirjoitti...

Mulla myös ihan ä-l-y-t-ö-n matkakuume, ihan PAKKO päästä syksyllä käymään jossain!! :D

Anoppi kirjoitti...

Rakas miniä, kehotan nyt ensitilassa käymään apteekissa josta saa kuumetta alentavaa lääkettä sekä voit kysellä muita hoito-ohjeita. Koska kyseessä on jopa kahta eri kuumevirusta (matka ja kissa) ei ehkä lääkärissäkään käynti olisi pahitteeksi. Pikaisa paranemista toivottaen, RAKAS JA HUOLEHTIVA ANOPPI.

miiah_ kirjoitti...

Jeee mä en oo ainut joka kuumeilee :) Mire syksyyn on aikaa, ehtii lotota monta kertaa xD

Anoppi, onpa hyvä että huolehdit :D Mä meen heti töiden jälkeen kysymään voisko ne tehdä jotain tälle mun sairaudelle.

anoppi kirjoitti...

Hei vielä miniäseni, pistä navigaattori päälle, ettet nyt sitten eksy ja löydä itteäs jostain aivan muusta kaupasta kuin apteekista. Kattos kun jos on oikein kuumehoureissa voi vahingossa eksyä jonnekkin vaikka matkatoimistoon tai kissanruoka osastolle tai muuhun vastaavanlaiseen. Koita pärjätä matkalla vai pitäiskö tulla kuskiksi?

miiah_ kirjoitti...

Mun navigaattori jäi kyllä kotia et olis varmaan ihan hyvä jos tulisit kuskiksi :D tosin mulla tää netis seikkailukin meinaa eksyä tuonne www.aurinkomatkat.fi ja www.tjareborg.fi yms sivuille kokoajan, vissiin kuume on aika korkeella.. taidan äkkiä lähtee ruokkikselle jos sais muuta ajateltavaa xD kissakuume vielä pysyy aisois mut toi matka..

"Kantriina" kirjoitti...

Iiiiiik! Näyttääpä tosi houkuttelevalta nuo kuvat... olisipa pian loma!!!!! :D

Terkuin,
Kantriina