Joulukalenteri luukku 8: PaperipussitähtiMulla on tänään joulukalenteripäivä sekä Kotopirkoissa, että SOblogeissa. Päätin jakaa teille maailman helpoimman joulukoristeen, jonka teet nopeasti. Tähän voi käyttää kaikenlaisia värillisiä paperipusseja ja voit leikata reunoja vähän eri tavoin, jolloin tähti näyttää aivan erilaiselta. Sisälle voit myös pujotella halutessasi valot. 


Kuvassa onkin jo ohje, miten paperipussit liimataan toisiinsa. Kun olet liimannut kahdeksan paperipussia päälletysten, leikkaa yläpuoli tähden sakaran muotoiseksi. Reunoille voit tehdä pienet kolot halutessasi kuten minä tein. Huomaatte varmasti, että leikkaukset eivät ole symmetrisiä, mutta se ei haittaa mitään.


Ota kiinni ensimmäisestä ja viimeisestä paperipussista ja pyöräytä ne yhteen. Voit liimata nekin toisiinsa, tai jos haluat säilyttää tähden myöhemmin pienemmässä tilassa, voit käyttää yhdistämiseen esimerkiksi kaksipuolista teippiä. Tähti laitetaan roikkumaan viimeksi yhdistämistäsi paperipusseista. Itse laitoin pienet teipinpalat molemmin puolin ennen reiän tekemistä, ettei paperi repeä. 


Valmista! 

Ei kommentteja