Lontoo!

Vihdoin, viimeinen työvuoro takana ennen lomaa ja tänään illalla starttaamme kohti Helsinki-Vantaata. Kone lähtee aamulla ja olemme perillä paikallista aikaa yhdeksältä. Niin ikävästi tässä käytiin, että minijärkkärini hajosi juuri viime viikolla ja on tällä hetkellä huollossa. Onneksi T:n ihana äiti lupasi lainata omaansa mulle matkan ajaksi. Pyrin pakkaamaan matkalaukkuni niin, että ostoksille jäisi tilaa. Lähden tällä kertaa ystäväni kanssa, joka ei ole koskaan käynyt Lontoossa.

Tarkoituksena on nauttia tästä ihanasta irtiotosta arjesta. Syödä hyvin, shoppailla vähän ja vaan tutustua ja kierrellä ympäri kaupunkia. Käymme todennäköisesti ainakin Portobellon markkinoilla, jossa muutama vuosi sitten keväällä kävimme ja pidin kovasti markkinahumusta.


Käymme varmasti katsomassa Big Beniä, London Eyetä ja ehkäpä Buckinhamin palatsia. Huvittaisi myös nähdä Boroughin markkinat.


Jouluhumua ihastelemme upeassa Winter Wonderlandissa, josta ei tunnelmaa puutu! Yritin ottaa ylös muutamia muitakin jouluisia paikkoja, missä voitaisiin käydä. Varmasti muutamia muitakin "pakko nähdä"-paikkoja on jälleen, mutta mennään fiiliksen mukaan. Ei tarvitse kuitenkaan tukka hulmuten juosta paikasta toiseen.
Hotelliksi päätimme tänä vuonna ottaa Mstay Hyde Park Hotelin, joka sijaitsee tutulla paikalla Bayswaterin metroaseman läheisyydessä. Hotellin hintaan kuului tällä kertaa myös aamupala, joten ei tarvitse Hyde Parkissa syödä kuten viime vuonna. Jos haluat käydä lukaisemassa viime vuoden reissustamme, tästä pääset postaukseen. Toivottavasti ilmat suosivat ja pääsemme kokemaan paljon uutta! En millään malttaisi odottaa :) Palaillaan, kun kotiudutaan!

Ei kommentteja