Jouluaskarteluja

Kuinka ihana askarrella illan pimeydessä joulujuttuja jouluradion soidessa. Ranne on jälleen kipeä, joten mitään kovin raskasta tai toistuvaa liikettä ei voi tehdä, mutta vähän pientä näpräämistä kuitenkin. Kuten esimerkiksi himmelikorvikset jouluksi. Himmeleiden tekoon löydät selkeän ohjeen vaikka Siskonpaneelisoppaa-blogista. Lasiputket tilasin Sinellistä.


Näille oli pakko tehdä vaihtoehtokorvikset kaveriksi kulkusista. Kivasti kilisevät korvissa! Saa nähdä kummat päätyy korviin jouluaattona :) En ookkaan hetkeen tehnyt mitään koruja, ehkäpä näille voisi tehdä kaulakorut kaveriksi.


Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt myös syvempää valokuvakehystä ja Sinellistä löysinkin sellaisen. Just nyt mulla ei tietenkään ollut tarrana mitään hyvää jouluista tekstiä, joten kirjoittelin suitsait vapaalla kädellä vain. Tussi lähtee vedellä pois, joten vaihdan siihen varmaankin myöhemmin saman tekstin tarroilla toteutettuna. Kehys oli alunperin puunvärinen ja sutaisin sen Inka Goldilla platinanväriseksi. Taustaksi laitoin skräppipaperia.


Samalla Inka Goldilla maalasin myös Sinellin puukirjaimet takan päälle tönöttämään. Oli muuten näppärä maali ja kuivui todella nopeasti! Pienestä purkista riittää vaikka mihin, mä en saanut näihin puoliakaan käytettyä ja peitti kerrasta.Joko teillä askarrellaan joulujuttuja? On täällä vähän jotain muutakin jouluista tehty, siitä myöhemmin lisää. 

Facebookissa on muuten menossa Himmelikirjan arvonta, klik klik!


Postaus toteutettu yhteistyössä Sinellin kanssa.

Ei kommentteja