Tuolin uudistus


Sain ystävältäni suloisen pienen tuolin jo aikaa sitten. Sudin siihen tuolloin ylimääräiseksi jääneet JDL maalit ja pinnasta tuli kuluneen näköinen, kun valkoinen pohja hieman loistaa vaaleanvihreän läpi. Tuoli on ollut mulla askarteluhuoneessa ja välillä aina mietin, mitäköhän sille tekisi. Kunnes näin Riviera Maisonin uutuuksista kuvan söpöstä jakkarasta ja päätin koittaa hieman leikkiä teksteillä.

[kuva Riviera Maison

Kirjoittelin tekstit netissä olevalla ilmaisohjelma Picmonkeyllä yrittäen käyttää samantapaisia fontteja. Täsmälleen samoja ei ollut, mutta se ei haittaa. Tulostin tekstit ja leikkelin kirjaimet erikseen mattoveitsellä ja saksilla. Lakkasin kirjaimet tuoliin decoupagelakalla. Tähän tarkoitukseen sopii myös erikeeper/vesi-sekoitus. Hieman tuo lakka erottuu matasta maalista, mutta itseäni se ei häiritse. Jos tuoli olisi maalattu eri maalilla, lakka ei todennäköisesti erottuisi lainkaan.


Lakkasin tekstin päältä pariin kertaan, että se kestäisi myös käyttöä. 
Halpaa ja helppoa! Mitä pidätte? 

Tykkään tuosta yläkerran seinästä edelleen, se tehtiin vuosia sitten mustalla Tunto-maalilla ja helmiäislasyyrilla. Hyvä tietysti, että miellyttää silmää, sillä sitä ei niin helposti poistetakaan :D 

Mä jatkan sairastelua, koitan parantua flunssasta ennen huomista työpäivää. Tässä se loppuloma onkin mennyt mukavasti nessupaketti kainalossa. Kivaa sunnuntaita!

2 kommenttia

Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Mitä olet tykännyt tuosta tunto-maalista?

Miia kirjoitti...

Oon kyllä tykännyt. Oli helppo maalata ja näyttää edelleen kivalta :)