I'm back!


Rodoksen loma tuli tarpeeseen ja antoi hetken hengähdystauon tästä kaikesta. Ihanaa, rauhallista lokoilua, lämmin meri, aurinkoa, iloisia kreikkalaisia, hyvää ruokaa.. Kreikassa on vaikea olla surullinen. Tauko Suomesta (ja blogista) teki kuitenkin hyvää ja nyt ollaan takaisin täynnä virtaa!
 Hotellimme oli tänä vuonna Athena, joka olikin tosi kiva kaikinpuolin. Ensitöiksemme kävimme tervehtimässä tuttuja ja upottauduimme pitkäksi aikaa Egeanmeren siniseen syliin. Ajattelinkin etukäteen, että en ota mistään paineita lomalla, olen vain niinkuin hyvältä tuntuu. Niin rentouttavaa! 

[Agathi]


[Kamiros]

Samalla kaavalla menikin lähes koko viikko. Herkullista kreikkalaista ruokaa, juomaa, uimista, shoppailua, muutamien nähtävyyksien ihastelua.. Iltaisin pelasimme parvekkeella korttia jos emme lähteneet minnekään tavernaan iltaa viettämään. Mahtava loma, joka tuli niin tarpeeseen! Ei ollut kiire juosta paikasta toiseen nähdäkseen kaiken ja silti löysimme uusia kokemuksia, vaikka saarella olemmekin monesti käyneet.


[näköalaa parvekkeelta]

Vuokrasimme auton pariksi päiväksi ja kävimme Agathi ja Vlicha-nimisillä rannoilla, missä emme aiemmin olleet käyneet sekä tutustuimme Kamiroksen raunioihin. Vierailimme Ostrich Farmilla, missä olemme aiemminkin käyneet, mutta nyt mua vähän suretti ne eläimet siellä. Samalla reissulla kävimme myös shoppaamassa ihanassa Jumbo-kaupassa, mistä löytyy lähes kaikkea sekä haimme Salakosista tutuilta myyjiltä mausteita kotiin tuotaviksi. Muun ajan vietimmekin Rodoksen kaupungissa, emmekä käyneet saariretkilläkään. Ihana loma, mistä jäi jälleen upeat muistot :)Ensi kerralla mulla onkin teille pikku DIY-juttu näytettäväksi :)
Palataan!


Ei kommentteja