Kotoilua


Kuvailin tossa pari päivää sitten vähän kotona pitkästä aikaa. Ei täällä nyt kovin moni asia oo muuttunut, mutta ehkä jotain. Työ vie edelleen 80% ajasta ja lopun aikaa meneekin T:n kanssa, ystäviä tavatessa tai eläinten kanssa touhaillen. Nyt olen kovassa flunssassa menossa vielä viimeiseen yövuoroon ennen maanantain vapaapäivää.


Olohuoneeseen pitäisi ostaa jotkut uudet verhot. Kaipailisin jo vähän jotain väriä tai sitten ihan vaan jotain muuta. En tiedä vielä mitä, katsotaan :) Nämä verhot on kuitenkin aika eleettömät ja mitäänsanomattomat ja olisi jo vaihtelun aika. Möökö rakastaa näitä verhoja ja usein sukeltaakin verhon pyörteisiin, ne kun on liian pitkät ja laahaavat maata. Siellä se sitten makoilee kuin paraskin prinsessa huntu kasvoillaan.


Olohuoneesta siirsin taulun keittiöön ja tein kollaasia tilalle. Kuvia puuttuu vielä kokonaan, esimerkiksi kaikista kissoista ei ollut kunnollisia teetettyjä kuvia ja tuossa alhaalla Nessan kuvassa on ihan liian pieni kehys ja kuva. Onhan tuossa varaa vielä muutamalle kuvalle, kunhan saan aikaiseksi teettää.Keittiössä ei juuri mikään ole muuten muuttunut, paitsi pöydän suunta vaihdettiin jossain vaiheessa ja taulu muutti keittiöön. Jossain vaiheessa siihen tulee se peili, mistä aiemmin oon kirjoittanutkin, mutta nyt säästelen pennosiani Irlantiin. Tulppaaneja kuitenkin ostelen joka viikko ja tällä viikolla löysinkin ihanan keväisiä pastellisävyjä!Maljakkona on ystävältäni saama Pentikin kynttilälle tarkoitettu kulho. Menee mukavasti maljakkonakin :)


Ihanasti tuo kevät ja aurinko piristää! Kun nyt vain tästä paranen niin pääsisi taas nautiskelemaan paremmin ulkoilmasta.

Ostin tuon peilillä olevan tuoksupussin Sisustus Tähtihetkestä ennen joulua ja se tuoksuu aivan ihanalle! Kunhan muistaisi vaan ravistella välillä, tuoksu leviää paremmin silloin. 


Tuossa kuvassa oon keittiön, olohuoneen ja eteisen risteyskohdassa. Peilin kautta näkyy vähän eteistä ja keittiö on kuvasta oikealla. Hassu ahdas paikka.


Eipä täällä mitään kummempia tapahdu. Toivotaan, että työtahti hellittäisi vähän kun saadaan uudet työntekijät riviin ja olisi taas vapaa-aikaakin. Viimeiset pari viikkoa oon tehnyt pelkkää yövuoroa ja on kyllä piristänyt kivasti kun on päivät olleet vapaina :) Nyt vielä kun tämän viimeisen yövuoron saan kahlattua läpi niin ehtii päivän sairastaa.

Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!


muoks. lauantaihan nyt olikin :D

5 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Miten sitä kaipaakin keväisin jotain väriä. Ehkä se on se joulun runsauden jälkeinen aika, jolloin koko maailma on hieman väritön ja kun valon määrä kasvaa, sitä haluaa elinvoimaan myös väreistä.

Parane nyt siellä pian, jotta pääset kotoilemaan rauhassa. Pitkän työputken jälkeen se maistuukin varmaan nannalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Tyhmiä kaikki flunssat!! Noi verhot on kyllä mahdollistanu kaikille elukoolle ihanat morsianleikit <3 :D Mutta kyllähän näin keväällä joku väripiristys voisi tehdä terää. Mutta en herrantähden lähde sua sisustamisessa neuvomaan, hahahahhaaa, mieti ny itekki millasta jälkeä siitä tulis :'D Ja sullahan on usein siellä ihania kukkasia, tulppaaneja vaikka ja ne on kiva, nätti piristys myös :)

-Saara

Marika kirjoitti...

Teillä vain näyttää niin hurjan kivalta! :)

Itse olen ostanut tänä vuonna vain YHDEN tulppaanikimpun! En ymmärrä kuinka tämä on päässyt näin menemään, kun yleensä tähän mennessä on jo ties kuinka monta kimppua elänyt.. :)

Miia kirjoitti...

Johanna, Niimpä ja kesähän se on tulvillaan värejä jo muutenkin. Nyt on niin tylsän harmaata..

Saaruska, Joo noi verhot on kyllä tuottanu iloa :D Hyvää jälkeä tulis! Kiva ku kommentoit :)

Marika, voi kiitos! Joo tulppaanit on niin ihanan keväisiä. Nyt mulla on narsisseja ja tämän päiväinen vieras toi ruusukimpun tullessaan <3

Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Tulppaanit ovat niin hurmaavia kukkia. Kiva tuo sinun keittiön valaisimesi ja siihen sutaistu pitsi.