Shoppailuja ja talon julkisivuaTilasin tuossa joku aika sitten Urban Decayn Naked-paletin ja se on ihana! Luomivärit pysyvät hyvin ja tässä paletissa oli upeat värit, joita varmasti tulee käytettyä.


Heti loman jälkeen oli paluu arkeen ja meillä oli tiedossa "julkisivuremppaa". Yksi ränni heitti aina sateella vedet tuohon talon seinään ja sitä olikin jo jatkunut kauan.. Talon seinä oli ihan haperoitunut ja vihersi, alareunassa oli jopa reikä. Jännitettiin etukäteen mitä laudoituksen alta paljastuu, mutta onneksi ei mitään hälyyttävää. Laudoituksen alle laitettiin homeenestoaine ja uretaanilevyä.'Vielä pitäisi maalata ikkunan karmit sekä kulmalaudat uudelleen ja tietysti nuo kaikki naulanreiät :) Oli kuitenkin helpompi maalata laudat etukäteen vaakatasossa, kuin monta kertaa vetää maalit suoraan seinään. T on nyt kauheassa kuumeessa, joten hetken joutuu odottaa maalia, mä en ala tuonne ylös kiipparoimaan tikkailla. Eipä saatu tänäkään kesänä maalattua kattoa..
Pihlajat ovat ihanan näköisiä ja täydessä marjassa! Pitäisikin väsäillä joku kiva syksyinen kranssi niistä.


Shoppailin tuossa ennen lomareissua meillekin tälläisen ihanan rottinkilokerikon aterimille. Täytyy nyt miettiä jääkö tähän käyttöön vai laitanko siihen jotain muuta. Me ei kovin paljoa noita aterimia kuitenkaan kahdestaan käytetä, eikä pölyyntyneet ruokailuvälineet ole kovin mieltäylentäviä. Vielä ainakin tykkäilen tästä näin :)


Sellaista täällä, paluu arkeen siis. Lomat on jo unohtuneet aikaa sitten ja oon muutaman kerran löytänyt jo itseni matkanjärjestäjien sivuilta...1 kommentti

Jovelan Johanna kirjoitti...

Komeasti korjattu seinä! Meillä ei päästy maalaamaan ollenkaan tänä vuonna, kun nuo perinnemaalit ei oikeen tykkää helteistä, eikä kosteudesta maalaushetkellä. Mitään muuta täällä ei ole säiden osalta ollutkaan tarjolla :D