Kiitos paljon kommenteista edelliseen postaukseen! 


Sitten vaihteeksi normaalimpaa postausta :)

Mulla on kahden päivän vapaa! Jes!!! Edellinen kahden päivän vapaa oli provinssirockin aikoihin kesäkuun lopulla, joten tätä on odotettu :) Äkkiähän tämä aika taas menee ja kun ajattelee vapailla tekevänsä vaikka mitä.. ei millään ehdi. Tämä päivä kului mukavasti koirahieronnassa, jonka jälkeen kävin uittamassa koiria yhdessä uudessa paikassa minkä hieroja kertoi. Sen jälkeen menin kävin nappaamassa vähän evästä kotona ja lähdin ystäväni luo kahville ja loppujen lopuksi mentiin hänen lastensa kanssa samaan uimapaikkaan :D 


Huomispäivälle alkaa 10.15 juurihoidolla, mikäs sen mukavampaa. Sen jälkeen ajattelin tehdä vähän kotijuttuja, miten ne rikkaruohot ehtiikään joka paikkaan?? Ja koirankarvat sisällä! 


Muuten ajattelin vaan olla möllöttää ja nautiskella vapaapäivästä ihan kotona. Harvoin tulee näitä päiviä :) Onneksi mulla on viikonloppuna taas yövuoro niin on päivät vapaat ja saan ehkä jatkettua kotihommia.


Mulle meinaa tulla kesäpaniikki, tuleeko teille niitä? Tiedättekö, kun keväällä suunnittelet tekeväsi sitä ja tätä ja tuota kesän aikana ja yhtäkkiä huomaakin että kesä alkaa olla lopuillaan ja ihan kaikki on vielä tekemättä! Paviljongin ympärystä on edelleen tekemättä, tuo ulkoseinä (mihin ylläolevan kuvan ikkuna vie) pitäisi laudoittaa ja maalata uudelleen, katto maalata, osa kesäkukista on edelleen ostamatta (ja jääkin kauppaan), meinasin terassille laittaa pitsiverhot..  Mutta toisaalta, onpahan sitten nautittu kesästä muuten! Katotaan, jos saisin huomenna jotain aikaiseksi tuon paviljongin reunuksen kanssa. Juuri nypin siitä kaikki rikkaruohot pois ja nyt ne taas valtaa alaa.. Vaikka sielä alla on kyllä hyvät suodatinkankaat! Käsittämätöntä. 


Mikään ei siis oo muuttunut viime kesästä :D Jos täällä päivitys on hitaanpuoleista niin instagramia päivittelen ahkerammin. Sieltä nimimerkin miiah_ takaa löytyy kuvia kaikenlaisesta touhusta ja menosta :) Suurin osa toki kännykkäräpsyjä vain. Nyt täytyy mennä nukkumaan, että jaksan herätä ajoissa.Kesäpaniikkiterveisin mukavaa viikkoa!

5 kommenttia

Niina kirjoitti...

Joo-o, kesäpaniikki löytyy!! Mäki kuvittelin ja suunnittelin tekeväni pihalla vaikka mitä mut kaikki on jäänyt tekemättä. Laiskuus, kuumuus, lastenhoitopula jne..:D

Jovelan Johanna kirjoitti...

Leuka väpättäen luin tuon edellisen postauksesi :( Julmaa on menettää rakas lemmikkiystävä, mutta tuo tapa oli kyllä aivan kauhea. Olen kovin pahoillani puolestasi.

Tänä vuonna ei kesäpaniikkia ole ollut, mutta se johtunee siitä, että asutaan jo täällä ja nämä ilmat nyt antaa uskotella, että kesä kestää ainakin yhden ikuisuuden vielä. Ainoastaan se hieman mietityttää, että ei päästä maalaamaan julkisivua kun on liian kuuma. Maali kuivuisi liian nopeasti. Ettei sitten käy vaan niin, että helteiden mentyä alkaa sateet, jolloin ei taaskaan voi maalata :D Noh, jotenkin se menee ja jos menee justiinsa miten ei toivoisi, se sitten vaan on niin ;)

Miia kirjoitti...

Niina, no sepä.. Onpahan ens kesäksi taas tekemistä :D

Johanna, sanos muuta. Olis ansainnu eutanasian. Teillä on kyllä ihanan kiireetöntä eloa sielä ja tottahan se on, että turhaan tulee otettua stressiä kaikesta. Kun liikaa miettii, mitä pitäisi tehdä, huomaa, että paljon mukavia asioita jääkin tekemättä.. Omakotitalossa on tietysti aina tekemistä. Te ootte niin ihanan aikaansaavia siellä :)

Kirsi kirjoitti...

Tänä vuonna kesä on ollut ihan unelmaa, niiiin lämmintä ja niin paljon aurinkoa. <3
Harmi ettei kesä kestä kauempaa (esim. 6kk), aina se loppuu liian aikasin. :(

Miia kirjoitti...

Kirsi, mä tykkään kun vuodenajat vaihtelee, on aina jotain odotettavaa :)