Paviljonkia







Vihdoinkin saatiin se paviljongin reunus tehtyä! Huhhuijaa, kyllä nyt takareidet huutaa hoosiannaa tuosta kyykkimisestä ja kantamisesta. Kaivettiin vanhat kivituhkat pois, laitettiin lisää eristystä rikkaruohoille jotka sitkeästi ovat suodatinkankaasta huolimatta puskeneet ilmoille, uudet kivituhkat päälle ja kivet siihen. Ulkonäkö muuttui heti :) Meinasimme grillipaikkaa tuonne kauemmas kaivonrenkaalle, mutta eipä siellä tule grillattua joten eiköhän se tämän vuoden aikana siitä häviä. Roskia siellä on toki hyvä polttaa.













Valot laitettiin eilen ja nyt paviljonki näyttää mukavalta illallakin. Täytyy hankkia siihen muutama lyhtykin.. Istutin alkukesästä nurkissa oleviin ruukkuihin kärhöjä ja molemmista ruukuista kuoli vaaleanpunaiset kärhöt, mutta siniset sitkeästi kiipeilevät edes vähän. Kukkiakin saatiin muutama. Kärhössä on ihana kukka. Tuo on aika tuulinen paikka, ehkä ne eivät sitten tykänneet siitä. Mulla ei tunnu menestyvän mitkään köynnöskasvit, kun muutama vuosi sitten terassin reunustalle istuttamani villiviinitkään eivät lähteneet edes alkuun. 





Loppuun sitten kissakevennys, joka mua ainakin nauratti :) Järkyttävän pituinen kieli!












Mukavaa viikon alkua kaikille, täällä vietellään viimeistä viikkoa töissä ennen lomaa!


4 kommenttia

Maikki kirjoitti...

Vau. Ei voi muuta sanoa. Onko jollakin oikeasti tämä ihanuus pihallaan? Kyllä nyt kelpaa odotella lähenevää syksyä ja pimenevää luontoa!

Kirsi kirjoitti...

Hyvältä näyttöä! :)
Koirilla ja kissoilla on kyllä yllättävän pitkät kielet, hyvän tilannekuvan oot onnistunu saamaan, :D

Miia kirjoitti...

Maikki, voi kiitos :) Kyllä kelpaa! Kirsi, kiitti :D Joo aikansa ku räpsii niin tulee joku hyvä ;D

Jovelan Johanna kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen paikka!

Hassu kissa ;D Ajatella jos meillä ihmisilläkin olisi kieli, jolla voi lipaista rinnuksille tippuneet muruset pois ;D