Asuntomessuja ja yöllisiä vieraita






Kävimme viime lauantaina asuntomessuilla Jyväskylässä. Veljeni tuli tyttöystävänsä kanssa Lappeenrannasta ja me menimme äitin kanssa täältä. T ei päässyt lähtemään, mutta onneksi äiti pääsi :) Oli vallan mukava päivä, vaikka lähdin matkaan 2h yöunilla. Ostin matkalle Batteryn mukaan ja se pitikin mukavasti hereillä, kun en niitä juo juuri koskaan.




Asuntomessualueella en tullut ottaneeksi montaakaan kuvaa, eikä oikein mikään asunto säväyttänyt. Ihan kaikkia omakotitaloja emme kiertäneet, mutta varmaankin 20-30 ainakin. Suurimmassa osassa oli vain haettu mitä erikoisempia ratkaisuja ja muotoja ja huoneet olivat todella pieniä ja tukkoisia. Hauskinta oli erään talon takapihalla majailevat lehmät :D

 Tässä kuitenkin muutama kuva mitä napsaisin kännykällä.




















Tuo valolaatta oli hauskan näköistä ja sitä oli käytetty myös kylpyhuoneen peilin ympärillä.












Iltasella poikkesin naapurissa "sukuloimassa" ja siellä oli tälläinen kaveri. Kuvat on epätarkkoja kun jännitin niin että kädet tärisi että koska tuo kaveri hyppää :D









 


 





Kissat nauttivat ulkoilusta kovasti :) Harmittavan paljon tulee ötökköjä iltaisin ikkunasta, mutta onpahan kissoilla öisin tekemistä kun jahtaavat yöperhosia ja kärpäsiä :) Nessa ei ole vieläkään uskaltautunut nurmikolle vaan lepäilee noilla tasoilla vain. Moska on rohkeampi ja kuopsuttelee nurmikolla mielellään. Pitäisi vielä jotain kivoja juttuja tuonne häkkiin lisätä.















Tänään aion työvuoron jälkeen mennä ystäväni kanssa yöuinnille! Tulin pyörällä töihin ja hiki virtasi vielä pitkän aikaa täällä ilmastoidussa toimistossakin :) Onneksi on tiedossa rauhallinen ilta.





Helteistä viikkoa teille kaikille! 





Pahoittelut jättisuurista kuvista, en jostain syystä saa niitä pienennettyä..


2 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Tuo patio on ihana! IHANA! Voi vitsi kun tuollaisen saisi!

Niina kirjoitti...

Edelleen nuo maisemat <3
mä oon käyny vaasan ja kokkolan asuntomessuilla eikä niistä jääny oikein mitään käteen. Liian modernia mun makuun :)