Back in business


Ihan järkyttävää vauhtia menee aika! Musta tuntuu, että olisin pitänyt maksimissaan 3 vkon tauon, mutta tässähän on mennyt melkein 2kk! En siis aikonut mitään kovin pitkää taukoa pitää, tuntui vaan ettei aika riitä kaikkeen. Työn kanssa saa olla lähes naimisissa (nimimerkillä 4 vapaata tässä kuussa) ja lisäksi koirat ovat sairastelleet ja niiden kanssa on ollut huolia ja murheita. 
Nyt kuitenkin päätin ryhdistäytyä! Mitään erikoista täällä ei oo tapahtunut, piha on samassa kunnossa kuin toukokuussakin ja sisälläkin on pääasiassa vain siivottu.. Eilen kävin äitini ja tätini kanssa Kristiinankaupungin markkinoilla katselemassa markkinahumua. Mitään ei käteen jäänyt (paitsi metrilakuja) mutta tunnelma sinänsä on jo matkan arvoinen! Jospa tänä vuonna pääsisi Juthbackan markkinoillekin..


Ajattelin nyt siis laittaa sekalaisia kuvia tästä menneeltä kuukaudelta (pääasiassa kännykällä otettuja, se kun aina kulkee mukana) niin pääsette ajantasalle mitä täällä tapahtuu vaikkei mitään ole tapahtunutkaan.Huono kuva ikkunan läpi.. Tuosta paviljongin vierestä kaadettiin alkukesästä kaksi pensasta ja näkymä avartui huomattavasti. En näköjään saanut kuvia vierekkäin, mutta tässä ehkä näkyy hieman kuinka maisema avartui :) Kuva on otettu joskus aamulla yövuoron jälkeen enkä enää muista edes mitä kuvailin, joten ihan ei oo rajaukset kohdallaan ;DClub Onniteekissa käytiin katsomassa Solid Basea ja provinssirockissakin rokkailtiin jälleen. 
Ollaan myöskin lenkkeilty ihanissa ilmoissa. Tosin nyt on molemmilla koirilla ollut vuorotellen ja päällekkäinkin liikuntakieltoa, joten ollaan sitten uiskenneltu ja rauhassa löntystelty pieniä matkoja.


Syötykin on hyvin ja hyvässä seurassa. Tässä ystäväni jälkiruoka Amarillossa :)


Kukat kukkivat upeasti siellä täällä. Jasmike on mun suosikki ja se tuoksu! Viimeisen kuvan otin tässä illalla tuon pikkuisen sateen jälkeen :)Useampikin upea auringonnousu on tullut nähtyä töistä tullessa, tai auringonlasku lenkkeillessä..


Kissojen häkkikin saatiin vihdoin valmiiksi. Ne pääsevät ikkunasta itse kulkemaan sisälle ja pihalle ja ulkona ne ovat tälläkin hetkellä. Nessa ei oo vielä mennyt maahan asti, kun taas Moska on kokoajan tuolla maassa :)

---            ---           ---            ---             ---            ---          ---           ---          ---          ---

Hei ja takkusin jälleen tuon ensisijaisen sähköpostiosoitteen vaihtamisen kanssa, osaako joku auttaa miten se tehdään? Mä siis edelleen kirjoittelen entisellä sukunimelläni ja olisi mukava vaihtaa tähän blogin kirjoitukseenkin tämä uusi sukunimi, mikä on siis vaihtunut jo vuonna 2011.. :P En löydä tähän vastausta ja vaikka lisäsin uuden osoitteeni blogin kirjoittajaksi, en pysty uudella osoitteella kirjoittaa. Hankalaa. Pitääkö poistaa koko blogi ja perustaa uusi??

Mitä teille kaikille kuuluu? Blogeja oon kyllä seuraillut aina välillä enemmän tai vähemmän, joten osan kuulumisista oonkin vähän perillä :) Josko sitä palailtais vähän pikaisemmin ens kerralla!

4 kommenttia

Marika kirjoitti...

Mitähän mahdat tarkoittaa sillä, että sukunimi muuttuisi blogikirjoituksessa? Blogissahan ei näy kuin pelkkä etunimesi, niin en siksi ihan ymmärtänyt? :)

Pitänyt jo pitkään kommentoida tällä asialla mutta en ikinä muista! Nyt siis: etkös se ole juuri sinä joka joskus lähestyit sähköpostitse ja kyselit Karvainen Elämäni-blogini perään? En muista vastasinko koskaan siihen sähköpostiin, mutta nykyäänhän siis kirjoittelen tuota Riemuloikka-blogiani :)

Miia kirjoitti...

Niin siis tarkoitin tietenkin sitä sähköpostiosoitetta millä bloggeriin kirjaudun :D näin se alkaa yön pimeinä tunteina järki hidastua. . En muista oonko lähettänyt sähköpostia, hyvin paljon mahdollista :)

Jovelan Johanna kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! kivaa kuulla susta taas :)

Jovelaan kuuluu sitä samaa ja kaikkea uutta. On ihanaa nyt asua täällä, vaikka tohinaa onkin kaiken kanssa. Ensimmäinen sato on onnistuttu saamaan ja hommat ovat edenneet mukavasti. Tänne kuuluu siis ihan tavallista elämää ;)

Miia kirjoitti...

Kiitti :) Joo oonkin käynyt aina työ-öinä lueskelemassa blogeja, mutta aina kun oon aikonut kirjoittaa, on joko kamera ollut kotona tai ei oo mitään järkevää asiaa :D