Päivitystä


Vihdoin kokosimme eilen aikaa sitten ostamani Ikean Grevbäckin ja tänään yritin vähän tyhjäillä paikkoja. Näin käytiin..


Mistä tätä tavaraa oikein riittää?? Siirsin tuohon kaikki pokkarit ja sellaiset kirjat, joita ei juurikaan lueta. Mappeja on jos jonkinlaisia ja peleillekin täytyi paikka keksiä.


Olohuoneessa on vielä kirjahyllyllinen sellaisia kirjoja joita luetaan paljon :D Lisäksi valokuvia on useampi sata ilman kansioita.. Phuuh. Siinäpä se ois seuraava homma. Valkoinen meikkipöytä siirtyi yläkertaan, katsotaan mitä sille keksitään. Kaulakorut täytyisi siis myös tuosta heivata jonnekin ja naulakko luultavasti menee muuhun käyttöön.

En ole muistanut näyttää, kuinka piilotimme sähkökaapin.


Tämä on siis portaiden tasanteella. 


Tuossa oli ensin joku levy vaan peittämässä sähkökaappia, mutta Moskaa kiinnosti hiukan liikaa mitä levyn takaa löytyy, joten laitoimme oven ja haan tuohon. 


Nyt ei kissakaan pääse tippumaan tuolta alakertaan :) Itse olisin laittanut tuon kahvan toisinpäin, mutta olin jossain muualla kun T sen laittoi, joten olkoon nyt noin.

Mukavaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia

Päpä kirjoitti...

Vähän kiva toi salaovi. Kunnon tontun ovi. :) Ja tietkö, toi kahvajuttu on niiiiiin tuttua. Jotenkin tuntuu et meilläkin käy aina tollai, kun ei oo ite paikalla vahtimassa. :D

Miia kirjoitti...

Joo se on ihan söpö :) sanos muuta, kokoajan sais kattoo perään xD