Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin..


Tervetuloa uusille lukijoille! Toivottavasti viihdytte menossa mukana :)Aina, kun menee pidempi aika postaamisesta, tekisi mieli tehdä sekasikiö postaus ja kertoa vähän kaikesta. 


Ensin kuitenkin tärkein. 


Pääsin kouluun, joten se alkaa jo ensi viikolla :) Jeij!


Mulla loppui jo työt, joten tämän viikon aion ottaa rennosti ja hoitaa kaikkia asioita, joita työttömän täytyy hoitaa. 

Sitten Rodokseen.

Matka oli tosi ihana, niinkuin olettaa saattaa. Kokoajan oli yli 35 astetta lämmintä, se tuntuu nyt jo niin kaukaiselta kun täällä on ihan syksy jo. Vuokrasimme auton kahdeksi päiväksi ja saari tuli kierrettyä ympäriinsä :) Makoiltiin rannalla, upotettiin varpaat hiekkaan, kelluttiin aalloissa.

Eräänä päivänä kelluin meressä ja mietin itsekseni, kuinka rauhoittava meri onkaan ja kuinka sanoinkuvaamattoman ihanalta tuntuu kellua aaltojen armoilla. Mietin itseasiassa kirjoittavani tänne postausta siitä.. Olo oli upea ja nautin elämästäni ilman huolen häivää. Kunnes rakas mieheni heitti mua pallolla päähän. Säikähdin hulluna ja vetäisin sitä ihanan suolaista ja huolet vievää merivettä kitusiini ja sitten lähdin murhanhimoisesti kostamaan. Sinne meni rauhallinen hetkeni :D

Tässä siis kuvapläjäys lomalta :)
Käytiin "eläinpuistossa" Ostrich farmilla, missä sai syöttää eläimiä ja kierrellä itsekseen paikkaa :) Oli strutseja, kameleita, alpakoita, piikkisika, apina, haisunäätä, kalkkunoita, kenguru (joka näytti ihan masentuneelta :() ja ties mitä! Oli kyllä käymisen arvoinen paikka! Lisätietoja täältä: http://www.rhodos-info.de/rhodos-ostrich-park/english.htmTämä oli saaren eteläisimmästä kärjestä surffaajien paratiisista Prassonissistä.


Nammmm.. Souvlaki.Nämä kaksi ylläolevaa kuvaa on Epta Pigesistä eli seitsemältä lähteeltä. Oli upea paikka, ihan käymisen arvoinen! En lakkaa hämmästelemästä sitä, kuinka missään korkeilla paikoilla ei ole kaiteita ja turvaverkkoja ja ties mitä. Eläintarhalla sai kävellä yksikseen ja syöttää kaikkia eläimiä, tuolla Epta Pigesissä meni korkealla kävelytie  vesiputoukselle ja siellä oli maa sortunut monessa paikkaa, eikä lopulta edes päästy sinne saakka. Ei mitään turvaverkkoja, varoituksia tms.Demiksessä kreikkalaisia perinnetansseja :)


Tämä on jotenkin tosi kiva räpsy :) 


Tulee sellainen olo, kuin olisi vieläkin katsomassa auringonlaskua tuolla rannalla.

Salakuvasin ihmisiä parvekkeelta. 


Tämäkin oli tosi tunnelmallinen kuva, 


eikä ihmisistä kuitenkaan saa selvää keitä ovat :)
Eiköhän siinä ole tarpeeksi ;)


 Kuvia ei ole muokkailtu millään lailla eikä niitä saa kopioida ilman lupaa.

Siinäpä kaikki tältä illalta!

Ei kommentteja