Opiskelua

Oon kuluttanut oikeastaan koko viikon miettimällä mitä sitä elämällään tekisi. Oon kaks vuotta hakenut uusia töitä, uusia haasteita, mutta eipä tunnu nappaavan mistään. Meillä on töissä nyt vähän epävarma tilanne, jatkuuko työt vai ei ja muutenkin olis aika jo uusille urille. 


Mietin siis opiskelemista.. Lähihoitajille olisi töitä. Viime viikonloppuna olin innoissani, että mahdollisesti pääsisin oppisopimuksella opiskelemaan lähihoitajaksi samaan yritykseen, missä eräs ystäväni on, mutta se menikin puihin koska he eivät nyt palkkaa opiskelijoita. Lähihoitajan oppisopimuskoulutuksessa olisi myös se huono puoli, että kyseisen työpaikan täytyisi maksaa minulle palkkaa myös siltä ajalta, kun tekisin harjoitteluja muissa yrityksissä (yhteensä n. 10 viikkoa). Aika kiven alla siis ovat nekin..


Hain myös aikuiskoulutuspuolelle lähihoitajaksi. Hakuaika loppui eilen. Soittelin koulutuksesta vastaavalle ja sain kuulla, että hakijoita oli yli 50. Sinne valitaan 16 henkilöä. Huonolta näyttää siis sekin. Huomenna täytyisi jatkaa soittelua erinäisiin yrityksiin josko pääsisin oppisopimuksella. Se olisi mulle kuitenkin paras vaihtoehto, pysyisi raha-asiat kunnossa..Pitäkää peukkuja, että edes jossain tärppäisi!


Tällä viikolla olen ehtinyt myös kahvitella ystävien kanssa..
(ois tullu kivempi kuva, jos höyrynkin olisi erottanut kuvasta..)


...tehdä koirille hiukan erilaista ruokaa..
..kuvailla ulkona pakkassäässä..
...lämmitellä takan lämmössä..


(olimme lapsina veljeni kanssa vakuuttuneita, että nuo kolot puunrungossa ja kaarnassa ovat intiaanien kirjoitusta..)


..tulta ihmeteltiin tovi jos toinenkin..
..polttaa kynttilöitä ja nautiskella tunnelmasta..
..harjoiteltiin kuvauiluja tämän iltaista valokuvauskurssia varten..


(toiset onnistuu paremmin, toiset vähän huonommin.. :D)


Ja tittididiiii! Sain myös lisää heinäseipäitä! Ei siis mikään huono viikko ;)


Kivaa perjantaita kaikille!

8 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

No ei todellakaan mikään huono viikko, kerta heinäseipäitä sait :)

Ihania kuvia!

Noi miettimiset ovat ahdistavia.. mulla ainakin.. eli selvästikin miettiminen ei sovi mulle :D

Sirutuuli kirjoitti...

Meillä oli lähihoitajaopiskelija oppisopimuksella töissä ja silloin kaupunki oli työnantaja. Entä, jos kävisit jossain kaupungin työpaikalla: kotihoidossa, sairaalassa tms. ja kysyisit oppisopimuspaikkaa? Varmaan olisi kaupungille edullisempi kuin palkata joku valmis, luulisin.

Sirutuuli kirjoitti...

Piti vielä sanoa, että enää ei ole kaupunki, vaan Eksote (Etelä-Karjalan sosiaali-ja terveyspiiri) työnantajana.

Jasmiina kirjoitti...

Mä pidän peukkuja että jostain tärppäisi!:) mutta jos ei tärppää niin sitten ne ei vain ollut sulle tarkoitettuja ne paikat ja parempaa löydät! :) haha tuo viiminen kuva :D

aNNa kirjoitti...

Niin suloinen tuo teidän uusin perheenjäsen <3 Täälä muksutkin pikkukkkosen lomasta kuvia huokailee :)

Uudet tuulet on aina jänniä. Mun kaveri just aloitti (nuorisopuolella tosin) opiskelemaan lähihoitajaksi. Oot ihan oikeessa että siellä sitä hommaa riittäis. Miinuksena se, että suurin osa työpaikoista on työtä kolmessa vuorossa =P

Tsemppiä pähkintöihin ;)

Miia kirjoitti...

Maanvaiva ei sovi mullekkaan :D Sirutuuli, oppisopimustoimisto sano et kaupunki ei palkkaa muuta kun jos on joku pohja alalle jo :( Jasmiina kiitos peukuista :) Anna, menikö siis ihan siihen 3v kouluun? Tällä hetkellä ei 3 vuorotyö ainakaan haittais, ois mukava ku pystys vaikuttaa palkkaan.. tällä hetkellä on kk-palkka.

Päpä kirjoitti...

Jänniä uusia tuulia. :) Täällä on peukut ja varpakset pystyssä, että jostain tärppää. Jossain yötyössä olis kätsyä olla, jos ei tarttis juosta pää kolmantena jalkana koko yötä. Vois puuhastella vaik käsitöitä siinä samalla. ;)

Miia kirjoitti...

Niin ois! Mulle ehkä sopis yötyö muutenkin ku oon tällänen yökyöpeli...