Kevät lähestyy ja kuume nousee

Niin se vaan on. Matkakuume. Ystäväni ovat tällä hetkellä Teneriffan auringon alla, yhtään ei käy kateeksi! Mutta onneksi meillä on tiedossa oma matka. Mihin muuallekaan kuin Rodokselle. Mulla se onkin jo kuudes kerta.


En tiedä miksi se aina vaan viehättää, kai se on niin tuttu ja turvallinen :) Aina sieltä löytyy kuitenkin jotain uutta. Näen lähes viikottain unta, missä olen Rodoksella joko kesällä tai talvella. Ai että kun voisi muuttaa sinne vaikka yhdeksi kesäksi..


Tässä tunnelmia edellisiltä reissuilta
(ylempänä olevat vuodelta 2008 ja alempana olevat 2009)


Mitä tuohon voi muuta sanoa, kuvat varmaan kertoo kaiken <3 Onko sinulla joku paikka, mihin palaat aina uudelleen ja uudelleen? Suosittele jotain rantalomakohdetta! 
 Tällä hetkellä tuntuu ainakin, ettei kaupunkilomat nyt houkuta yhtään.. Paitsi tietysti Lontoo ja Praha ja sitten toisaalta Irlannissa olisi ihana käydä ja ja ja..


Toiveissa olisi, että tänä vuonna ehtisi vielä johonkin uuteenkin kohteeseen, mutta saa nähdä miten rahatilanne antaa myöden, kun ei noista töistäkään tiedä jatkuuko ne. Sellasia pohdintoja tälle yölle, täytyis varmaan mennä nukkumaan,
että pääsee 8 töihin :D


Öitä!

7 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

Täällä on sama kysymys ilmassa..
Viime aikona olen ollut kuin kävelevä matkailualatutkija :)

Eilen kävi ilmi,että Kap Verdeen ei kannata mennä, kuulemma siellä ei oo muita nähtävyksiä kun hiekka.. ja ravintoloita saa etsiä sytkärillä, koska ei oo edes katuvaloja.. :D ja vaikka mitää kaikkee tyhmää..

Mutta kuulemma Madeira on ihanteellinen jos halua viettää rauhallista/romanttista kahdenkeskeita aikaa eikä esim ryypätä koko matkan :DD

Ja Kanaarisaareista kuulemma paras on tuo Teneriffa.. mutta Sä et taida olla samaa mieltä? :))

Itse oon käynyt vain cran canarialla.. enkä menis takas.. tosi tylsä koko saari.. plah!

Miia kirjoitti...

Ei siis Kap Verdeen xD

Ei mulla oikeestaan oo kauheesti sellasia paikkoja missä ei huvittaisi käydä. Italias oon ollut kaks kertaa, joten ehkä ei sinne. Samoin Bulgaria on nähty. Teneriffallakin voisi olla kiva käydä, samoin Madeiralla ja Menorcalla :)

Maanvaiva kirjoitti...

Bulgariaa mäkin ajattelin.. Mutta siellä sataa kuulemma tällä hetkellä lunta :D

Anonyymi kirjoitti...

Menisin koska vain uudestaan Playa del Carmeniin. Unelmien paikka. <3

-Kata

Päpä kirjoitti...

Malediiveille! :D
Thaimaahan haluaisin takas. Tosin vähän ollaan mietitty, että tuntuisko se toisella kerralla enää yhtä hyvältä, kun eka reissu oli niin onnistunut.
Tänä kesänä ei varmaankaan olla lähdössä minnekään, kun on tota tekemistä omallakin ranchilla. Itse asiassa mulla ei oo edes yhtään matkakuumetta (mikä varmaan kyllä muuttuu kesän lähestyessä). Ehkä just siks, kun odottaa niin kovasti sitä ensimmäistä kesää OMASSA kotona ja OMALLA pihalla. :) Toivotaan että tulis kunnon hellekesä tänne Suomeenkin, ettei oo ihan pakko lähteä hakemaan sitä aurinkoa muualta.
Ihania lomakuvia btw! <3

Miia kirjoitti...

Kata, no uskon! Se on varmaan huippu. Kuvia odotellessa ;) Päpä, Thaimaa ois varmaan kans mahtava kokemus, edelleen epäilyttää vaan se lentomatka. Malediiveille on vissiin melko hintavat matkat... Oma koti ja pihalla puuhastelu on kans kyllä <3

Päpä kirjoitti...

Joo, kalliitahan ne on. Halvimmat tais olla Tjärellä yli kaks tonnia per nuppi silloin pari vuotta sitten kun olin jo napinpainalluksen päässä varaamisesta. Ja majoitus olis ollut jossain kämäsessä garden bungalovissa. Onneks tulin järkiini ja valitsin kuitenkin edullisemman rantakohteen Euroopassa. :) Diiveille olis "ihan kiva" päästä semmoseen overwater bungaloviin, mut semmosesta voi vaan unelmoida. Tähtitieteellise on niitten hinnat!