Turun reissun shoppailua

Kuten aina, mä oon myöhässä ja laitan vasta nyt itsenäisyyspäivän kuvailuja kotoa. Tässä on siis kaikenkattava kuvapläjäys monelta päivältä kotoa sekä ostoksista Turun reissulta.


Turun reissu meni hyvin, oli ihana nähdä ystävääni pitkästä aikaa. Perjantaina ajoin Turkuun kauheassa lumipyryssä ja tuulessa, mutta pääsin ehjänä perille n. klo 22 aikaan. Ilta kului höpöttäessä ja menimme nukkumaan joskus ennen kahta. Lauantaiaamuna lähdimme herättyämme kohti Loviisan Aittaa, missä oli tarkoituksena myöskin tavata eräs ihana nainen, johon olen muutama vuosi sitten tutustunut netissä. Oli hauska nähdä, P :)


Loviisan Aitassa oli harmikseni kuvauskielto, mutta aivan ihana paikka!
Ostin kaksi Hot Chocolate-kuppia lisää, mistä olikin kuva yhdessä aikaisemmassa postauksessani täällä. Mukaan tarttui myös kaksi peltistä kirjain- ja numerosabluunaa sekä pari joululahjaa. 


Myös tuo punavalkoruudullinen nauha hyppäsi ostoskoriin Loviisan Aitasta.


Kävimme myös Ikeassa (taas :D), josta en ostanut kuin jouluisia kynttilöitä ja lamppuja. Äiti, muistin tuoda sullekin lamput ;) 
Turun torilla oli joulumarkkinat! Aivan ihana tunnelma. Pieniä mökkejä, joiden väliin oli viritelty jouluvalot ja joissa myitiin kaikenlaista karkeista kynttilöihin ja kransseihin, sekä aivan upeita itsetehtyjä posliiniastioita, joihin oli käsin kirjoitettu esimerkiksi "dippi", tai "ansaittuja nameja" vähän Brukan astioiden tyyliin. Jäi vähän kaihertamaan, kun en sitten kuitenkaan sellaisia ostanut.. 
Joulumarkkinoilla soi joulumusiikki ja tuli kyllä kunnon joulufiilis :) Myöhemmin kävelimme vielä joulutorin läpi uudestaan ja silloin siellä lauloi Tommi Läntinen. Hauska tapahtuma, markkinat oli ilmeisesti avoinna joka adventtiviikonloppuna, joten sinne vaan, jos on mahdollisuus!
Valitettavasti kuva on huono, kun mukanani oli ainoastaan pikkukamera ja vettä satoi. Eikä se tunnelma välity kuvasta :)


Kävimme myös Sauna ja sisustus Ajnossa kauppakeskus Hansassa, josta tarttui mukaani upea peltinen Chocolatier-peltirasia. 
Shoppaillessa kului koko lauantaipäivä ja päätimme lähteä illalla katsastamaan Turun yöelämää. Koko ilta vietettiin Fortessa ja tänään nukuin myöhälle. En ymmärrä, miten moni kaveri puhuu, ettei kykene enää nukkumaankaan kovin myöhään, kyllä mä pystyn helpostikin :D 

Loppupäivä kuluikin automatkalla takaisin kotiin. Tosin ehdin tuossa vielä käydä kaveripariskunnan luona katsomassa 8viikkoista kleinspitzin pentua Einoa :) 

Nola ontuu edelleen, joten luultavasti se on eläinlääkärireissu tiedossa. 
Sellaisissa merkeissä meni tämä viikonloppu, arkeen paluu tuntuu entistäkin vaikeammalta mahtavan viikonlopun jälkeen. Lomaa odotellessa!
Aurinkoa ja lumista säätä tulevaan viikkoonne!

6 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

Tosi kivoja ostoksia!!
Nukkuminen on tärkein tapa pysyä terveenä :)

Nina kirjoitti...

Mukavaa, kun Miia muistat aina välillä käydä blogissani, minulla on jäänyt eri sivuilla vierailut saati kommentitkaan laittamatta.

Kaunista tunnelmaa olet asetellut kotiisi! Ja niin suloisa on tuo Eino!!

Toivotaan Nolalle parempia vointeja!

Iloa joulun aikaan sinulle ja kaikille läheisillesi! :-D

Miia kirjoitti...

Maanvaiva, näin on! Mun pitää alkaa käyttään tuota :D

Nina, sitä samaa sinulle!

Tebis kirjoitti...

Ihana tuo nami-rasia, mitä kaikkea hyväskää sinne voisikaan piiloittaa ;)

Miia kirjoitti...

Jooo, se oli ylisöpö <3

Päpä kirjoitti...

Vai että ihana... itte oot! :)
Ai oliko siellä joku kielto? Köh köh... ;)
Noi sabluunat oli kyllä varmasti hyvä ostos. Odotan innolla, mitä kaikkea saat tuunailtua niillä.
Ja sinä senkin ruutunauharohmu! Oisit voinu jättää vähän mullekin.
Oli kiva nähdä teitä! Ens kerralla voitte ottaa mut mukaan karvakäsien siliteltäväks. ;)