Kiirusta

pitää eikä tunnu minnekään ehtivän. Tänään lähden heti töiden jälkeen viikonlopuksi Turkuun ystäväni luo ja tarkoitus olisi käydä ainakin Loviisan Aitassa ;)


[kuva täältä]


Ikeassa meni viikonloppuna ihan kiitettävästi rahaa ja yritänkin laittaa kuvia ostoksista myöhemmin.. Ensi viikolla pitäisi kiireiden helpottaa ja voisi siirtyä samantien joulurauha-vaiheeseen eikä liikkua enää muualle kuin töihin ja kotiin. Alkaa jo itseäkin ottamaan päähän se ainainen juokseminen paikasta toiseen :) Joululahjoistakin on vielä osa ostamatta. Onneksi ideoita on jonkin verran, mutta äitin ja isän lahjat tuottaa ehkä eniten päänvaivaa... Ideoita saa heittää! Ei huvittaisi ostaa peruslahjaa, elokuvaa, kirjaa tai suklaata.


Joulukorttikuvia otin tässä eräänä päivänä, mutta jostain syystä ifolor ei muuta kuvia sopivaksi korttiin, vaan ottaa kuvasta ainoastaan pienen osan, mistä tekee kortin?!! Yritin pienentää kuvia, mutta resoluutio pieneni myös ja kuvista tulee suttuisia.


Tälläisiä kuvailuja oli tänä vuonna:
Nola ensin ihan selvästi naureskeli Vilille kun se joutui pitämään tuota tonttulakkia, se töni Viliä ja haisteli ja nuuskutti. Pitihän sitä sitten tasapuolisuuden vuoksi laittaa Nolallekin kyseinen tonttulakki...
Viliä nauratti vuorostaan :D


Eilen lenkillä heittelin Nolalle keppiä pellolle ja sen juostessa kepin perään täyttä vauhtia, yhtäkkiä se alkoi huutaa kivusta ja tuli ontuen takaisin meidän luo. Nyt se on siitä asti ontunut. Toivon, että pelto oli niin jäinen ja kokkareinen, että jalka on vaan tärähtänyt jotenkin huonosti.. Mitään siinä ei ainakaan näkynyt. Soitin eläinlääkäriin, että pitäisikö viedä näytille, mutta käskivät seurailla viikonlopun yli ja lepäillä. Inhottavaa vaan jättää se miehelle seurailtavaksi ja itse lähteä tuonne kauas :/


Kyllä noiden kanssa saa aina jostain murehtia, mutta mitäpä elämä olisi ilman niitä <3


Nyt toivotan teille kaikille oikein hyvää viikonloppua, ehkä ensi viikolla ehdin paremmin kirjoitella :)

1 kommentti

Sirutuuli kirjoitti...

Hassun hauskat kuvat :)
Jospa se tassun nilkka vaan nyrjähti, toivottavasti ei sen pahempaa.