HäätTällä hetkellä musta on tullut rouva. Olemme suunnitelleet häitä maaliskuusta alkaen ja päätimme, ettemme halua sitä häslinkiä polttareiden, lahjojen ja muiden kanssa, joten kutsuimme kaikki läheisimmät juhlimaan kanssamme remontin valmistumista ja mennä pamautimme naimisiin.

 Emme tahtoneet vaivata kovin paljoa muita ihmisiä, joten kerroimme ainoastaan "pakollisille" eli vanhemmillemme, veljelleni ja hänen avokilleen koska he asuvat kaukana sekä yhdelle kaveripariskunnalle, joilta lainasimme boolitonkkaa sekä saimme muutenkin apua häiden suunnittelussa.  He olivat pitäneet omatkin häät salassa yli vuoden, joten tiesimme, että he pystyvät pitämään salassa nämäkin :) Lisäksi eräs ystäväni tulee seremoniamestariksi, joten hänelle kerroimme etukäteen.
Meillä ei siis ollut kaasoja, eikä bestmaneja, ainoastaan eräs ystäväni juontamassa ja hiukan kertomassa päivän tapahtumista ja tämä ystäväpariskunta auttamassa boolin kanssa sekä järjestelyissä.


Häät siis pidetään puutarhassa, olemme vuokranneet telttoja, pöytiä ja tuoleja. Ruuan tulee järjestämään pitopalvelu. Musiikista vastaa eräs mieheni kaveri DJ:nä. Tarkoitus oli saada rennot juhlat ilman pukeutumispakkoa (itselläni toki on hääpuku ja miehellä tumma puku), nauttia läheisimpien ystävien seurasta kaikessa rauhassa ja leikkiä muutamia leikkejä ulkona.Tottakai olisi ollut hauska järjestää isot häät, joihin olisimme voineet kutsua kaikki haluamamme ihmiset, mutta ei rahkeet eikä rahat riitä.


Häiden suunnittelussa olen pitänyt blogia, jota voi käydä lueskelemassa täältä. Tällä hetkellä häihin on vähän vajaa 2 viikkoa ja hääsuunnittelut ja touhuilut on kovassa vauhdissa. Häämatkalle lähdemme Kreetalle Rethymnoniin heti 14.8. illalla ja tämä on syy, miksi jouduimme perumaan Thaimaan matkamme :P Sorry M ;) Kyllä me sinne vielä ehditään!
Aluksi tarkoitus oli lähteä Azoreille häämatkalle, mutta jostain syystä se ei kuitenkaan sitten houkuttanut yhtä paljon kuin Rethymnon, joten vaihdoimme kohdetta.


Pahoittelut kaikille, joita olemme joutuneet huijaamaan ;) Toivottavasti ymmärrätte, miksemme ole voineet luvata mitään seuraavalle viikolle, tai miksemme ole päässeet tulemaan kylään, jos olette pyytäneet. Kamalinta on ollut se, että on joutunut huijata niin monia ystäviäkin. Mutta jos olisimme asian paljastaneet, häät eivät enää olisi olleet meidän tyyliset ja meidän haluamamme. Jokainen järjestäköön sellaiset häät kuin itse haluaa :)Olemme aina sanoneet, että voisimme karata ulkomailla naimisiin, mutta tämä oli meidän kompromissi, että kaikilla on mahdollisuus päästä mukaan. Ja me halusimme teidät kaikki mukaan, päivä ei olisi sama ilman teitä.

Monet jo arvailevat etukäteen, onko kyseessä häät, joten toivottavasti meillä on pokka pitänyt loppuun saakka:)

8 kommenttia

Cato kirjoitti...

Whaaat? Ihan mieletöntä!! :) Onnea ihan tosi tosi tosi paljon!! Ihan huippujuttu, musta olis hauskaa mennä yllätyshäihin vieraaksi :)

aNNa kirjoitti...

Oih <3 Ompa ihanaa!! Ja tuo niin mieleen omat yllärihäät pian viiden vuoden takaa. Ikimuistoista hääpäivää teille <3 <3

Sirutuuli kirjoitti...

Paljon onnea!

Mire kirjoitti...

Voi että, oikein paljon onnea! :)

Kirsi kirjoitti...

Kerroithan sie mulleki ;) Harmittaa vietävästi kun en päässyt paikalle. :( Niin kauan minäkin odotin kemuja! Kuvia odotellessa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Älä murehdi, ei äMmää haittaa :) Onhan meillä loppuelämä aikaa. Ihanaa nähdä sut onnellisena ja oot todellaki onnes ansainnu <3

-Memmi

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon ollu ihan itku silmässä siitä asti kun tajusin, mistä jäin paitsi. Ollu törkeen huono omatunto, kun en tajunnut mistä on kyse ja siitä, etten tullut... :'(
Kun olisit edes vihjassu... edes vähäsen :) Sä oot niin valtaisan rakas, oot aina ollut ja tulet aina olemaan. Jo lapsesta asti me on oltu niinku siskokset <3 ... ja taas mä itken :'D * pus * ja nauti häämatkasta oikein kunnolla!!

- kirsma -

Miia kirjoitti...

Voi teitä :) kiitos kaikille! Kirsma, sen verran vihjasin, et sanoin et olis tosi kiva jos kerrankin pääsisitte paikalle ja tahtoisin et tuutte :D Memmi hyvä <3 Kirsi niin kerroin ku sä et tunne ketään kelle oisit voinu juoruta :D