HelmikuuIhanaa, sieltä se kevät tulee! Tosin tällä ilmalla ei ihan heti uskoisi, kauhee lumimyräkkä :) Toissapäivänä tuli lunta varmaan 20cm ja tänään aamulla oli saman verran ilmestynyt yön aikana.
No on se aina ennenkin tullut joten luotetaan siihen :) Laitan tähän teidän iloksi keväisiä kuvia: 
 
Sen verran muakin kevättää, että sisustuskuume nostelee päätään. Mielessä ois reissu Ikeaan. Saa nähdä saataisko toteutettua se ystävän kanssa maaliskuulla.


 


Tietenkin keväisin myös matkakuume nostelee päätänsä. Mietiskelinkin tuossa vähän reissuvaihtoehtoja, kun Seinäjoelta olisi suoria lentoja Kreikkaan, Egyptiin, Portugaliin, Bulgariaan, Kyprokselle.. Kreikka noista houkuttelisi tietenkin eniten, mutta voisi välillä käydä muuallakin kuin Rodoksella. Toisaalta taas huvittaisi käydä Kroatiassa ja sinne ei Seinäjoelta lennetä. Se on aina pitkä reissu ajaa yötä vasten Helsinkiin ja sieltä aloittaa lentomatka. Hmmm... Mieskin oli jo aika suostuvainen asiaan ;) Ehkä pitää katsoa lähempänä, kuinka Seinäjoen lennoille jää tilaa, josko niitä myytäisiin sitten halvemmalla..


Ialyssos:
Pafos/Kypros:
Sharm El Sheikh:


Portugali/Albufeira


Kreikka/Samos:


Eiköhän siinä ollut kuvia kerrakseen. Mikä näistä houkuttaisi sinua?


Bulgaria on jotenkin niin nähty, että sinne ei huvita enää lähteä. Siellä näkyi se mafia-touhu niin paljon ja huumeita näki ihan päivittäin. Ja onhan se Kreikka aina Kreikka ;) Egyptikään ei kauheasti houkuttele, mutta tuo Portugali voisi olla näkemisen arvoinen.

5 kommenttia

anoppi kirjoitti...

Heipparallaa, ihania noi kevät kuvat varsinkin se vihreä oksa oih. Laittaisitko sen mulle sähköpostiin. Onko se sun ottama?
Toivottavasti se kevät keikkuen pian tulevi jotenkin on jo kesää ikävä.

Miia kirjoitti...

En oo ite ottanu, löysin netistä :)

Tasha kirjoitti...

Kyllä noista kuvien vaihtoehdoista varmaan Kreikka eniten houkuttais, tosin en osaa sanoa mikä paikka Kreikassa.
Ja noi kevätkuvat niin kauniita, oiiih, ihana kunhan alkaa lumet sulaa ja sit kun kevät on ohi niin kesä,ojoijoi! :)

Miia kirjoitti...

Niimpä :) :) Ei jaksais oottaa! Se on ihanaa aikaa kun kaikki alkaa vihertää :) Mua huvittas ehkä Kreikas joku sellanen paikka missä en oo käyny. Mut Samoksesta oon kuullu et se on suht pieni paikka..et keksiskö sielä sit tekemistä..

Marika kirjoitti...

Mä vain haluan sen KEVÄÄN ja KESÄN! Kärpästen pörinän, kukkasten kasvun, pienet silmut puihin jotka kasvavat lehdiksi.. Huokaus :)