Arvonnan tulokset

Enpäs ehtinytkään eilen arpoa voittajia. Tein sen kuitenkin tänään random.orgin kanssa ja voittajia ovat Mira, Mire ja Katariina! Onnea! Laittakaahan osoitetietoja sähköpostiini miiah84_@hotmail.com


Sunnuntai-maanantaiyö meni aika lailla valvoessa. Nolan juoksun innoittamana joku hauveli oli karannut kotoaan ja kierteli (kuseskeli :D) meidän pihalla koko yön. Vili ei tästä tykännyt ollenkaan ja haukkuikin sitten vähän väliä. Kävin huutelemassa koiralle, että menis kotiinsa, mutta aina se tuli takaisin. Se oli meidän pihassa vielä aamullakin, kun olin lähdössä töihin.


Kuulin, että autot tööttäilivät sille koiralle, joten en raaskinut enää antaa sen juosta vapaana. Olis kamala tulla töistä kotiin jos koira makaisi tien vieressä kuolleena. Otin sen kiinni ja laitoin pihahäkkiimme. Soitin löytöeläintarhalle, laitoin ilmoituksen karkurit.fihin ja huhuilin facebookissa. Kukaan ei soittanut koko päivänä. Veljeni soitti ja kyseli koirasta tietoja ja tajusi sitten tuntevansa omistajat, joten soitti heille ja he hakivat koiransa pois.


Kävin eilen myöskin lääkärissä, kun mun ääni on tässä vuoden aikana madaltunut kokoajan. En pysty enää ollenkaan kiljumaan tai tekemään kirkkaita ääniä, tulee vaan semmoista pihinää. Myöskin jos on kauan puhumatta, ääni on sellaista mörinää sen jälkeen. Laulaessa (karaokea tai singstarilla) tarvitsen suun kostuketta kokoajan.
Kävin vuosi sitten kilpirauhastesteissä just samaisen syyn vuoksi (taisin siitä kirjoittaakkin kun se lääkäri oli niin ääliö eikä meinannut mua testeihin laittaa :D), niissä ei ollut mitään. Kerroin tälle lääkärille, että olin jo testeissä käynyt ja sanoikin, että se on ensimmäinen vaihtoehto, mikä suljetaan pois. Sanoi myöskin, että nenän limakalvot ovat ihan turvonneet, ei ihmekkään että joudun käyttämään sumutteita. Määräsi antihistamiinia ja hain samalla lisää avamys-suihketta.


Sain tälle päivälle ajan kurkun tähystykseen... Kuulostaa kamalalta, vaikka ilmeisesti ei tarvitse mitään letkua niellä, vaan jollain pienellä peilillä katsellaan äänihuulia. Ei se varmasti kovin nautinnollista kuitenkaan ole. Toivottavasti selviäisi jotain ja saisin ääneni takaisin :D
Oli kyllä todella mukava lääkäri ja sai asioita tapahtumaan! Ei ensimmäisenä syyttänyt tupakanpolttoa tai allergiaa. Lääkäri meinasi myöskin laittaa meidän työpaikalle tarkastuksen, kun moni on valittanut huonosta siivouksesta ja useasti on poskiontelotulehduksia yms.


Katsotaan mitä tuleman pitää :)

3 kommenttia

Mire kirjoitti...

Jee, en voi uskoa tätä todeksi :D Pistän osoitetietoja kohta tulemaan. Toi äänijuttu kuulostaa kyllä oudolle, toivottavasti selvyys löytyisi pian! :/

Marika kirjoitti...

Minä olen ollut vatsalaukun tähystyksessä ja olen täysin vakuuttunut, että mikään ei voi olla niin yököttävää. Toivokaamme siis ettei se kurkuntähystys ole ollut yhä kamalaa? :)

Voi tuota koiraparkaa, kun hormonit hyrrää, ihana nainen odottaisi sisällä, mutta seinät ja ovi välissä!

On kyllä uskomattomia nuo koirien aistit, kuinka ne pitkänkin matkan päästä haistaa tytöt! Olikos se niin, että uros haistaa jopa useamman kilometrin päähän juokseisen nartun.. :)

Miia kirjoitti...

Joo ei se mitään hirveen kauheeta ollu onneksi. Nenästä laitettiin letku ja piti nieleskellä ja tehdä tyhmiä "heh heee!" -äännähdyksiä :D

Kirjottelen myöhemmin vaikka siitä lisää kun tutut kuitenkin lueskelee tätä, mutta ei löytyny mitään kamaluuksia kurkusta :)

Joo kyllä sekin koira tuolta kilometrin päästä tuli, hyvin haistoi :D Ei olla käyty sieläpäinkäään nyt lenkillä :D