Vappu.


Hyvää seuraa. Grillausta. Aurinkoa. Lämpöä. Hassuttelua. Naurua. Lakanoita narulla. Kulottamisen hajua. Auton pesua. Siideriä. Ilmapalloja. Serpentiiniä. Vapputoria. Vauvoja. Karaokea. Singstaria. Kävelyä. Kukannuppuja. Koiria. Vaahtokarkkeja. Keinumista. Vastakeitettyä kahvia. Shoppailua. Saunomista. Jäätelöä. Yhdessäoloa perheen kanssa. Sitä se hyvin onnistunut vappu on.


Jostain syystä en oo ottanut kuvia mistään, mitä grillailtiin :D Vissiin oli jo niin kova nälkä siinä vaiheessa, ettei ehtinyt kameran kanssa heilua. Grillailtiin ulkofilettä, kaslerpihvejä, makkaroita, herkkusieniä pekonirullassa sulatejuustosisuksella... Oli paras vappu pitkiin aikoihin :)Miten sinun vappusi sujui?

6 kommenttia

Tasha kirjoitti...

Kuulostaapa kertakaikkisen ihanalta kokonaisuudelta, varmasti oli kivaa :)
Meillä vappu meni ihan kotona, kivoissa rauhallisissa merkeissä grillaillen ja yhdessä olosta nauttien :)

Marge kirjoitti...

Nam mitä vappuherkkuja :P

miiah_ kirjoitti...

Tasha, eipä se sunkaan vappu pahalta kuulosta <3

Vilma kirjoitti...

Mun vappuun kuului, ruokaa ruokaa ja ruokaa ;) Ja silti vapunpäivänä oli ihan kohmeloinen olo :O Ehkä mä tunsin myötätuntoa muita kohtaan.

Lennu kirjoitti...

Vappuna tehtiin pihahommia ja nautiskeltiin pihasaunan löylyistä ja grillauksesta. Se olikin kesän eka grilliruokailu. Aattona meillä oli vain +12, mutta vappupäivänä jo +20. Ihanaa kesä on tullut.
Ihanaa on sekin, kun saa lakanat ulos kuivumaan.

miiah_ kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta Lennun ja Vilmankin vappu :)