uus innostus..


Pikkuisesta vielä sen verran, että eläinlääkäri oli soitellut kaverilleni ja sanonut, ettei ole koiran paikka ollenkaan se sen koti. Eli toivotaan, että pääsee parempiin oloihin Krisin(blogi) sai mut innostumaan kans helmeilystä. Tilasin tossa sunnuntaina helmiä ja niitä tuli tiistaina ja keskiviikkona. Kuinka ollakkaan, Seinäjoelle avataan huomenna uus liike Näpsäkkä, mistä löytyy varmaan jos jonkinlaista kivaa.. Pakko mennä kollaamaan :)


Tässä siis muutama kuva helmikoruista, mitä oon tehnyt.Rannekoru
Kaulakoru ja rannekoru : )

ja tän näköstä meillä on täälä näinä päivinä xD

Oon koko viime viikonlopun tehnyt puutarhahommia ja mielelläni olisin teille vähän kuviakin ottanut, mutta tottahan toki mun kamera oli lainassa. Perattiin kukkapenkit, istutettiin uusia kukkia (ja löydettiin takapihan kukkapenkistä vaahteran alku), leikattiin nurmikko ja korjailtiin sitä koirien jäljiltä... Viime viikonloppu meni melkein pihalla oleskellessa vaan. Oli kyllä rentouttavaa.

Tänään satoi ja ukkosti oikein kunnolla. Päivällä kuitenkin paistoi aurinko ja ehdin teille muutaman kuvan ottaa. Josko tässä viikonlopun aikana ehtis lisää, pidän huomennakin palkatonta töistä :) Saitko sinä viettää pitkää viikonloppua? Entä mitä kuuluu viikonloppusuunnitelmiisi?
4 kommenttia

Tasha kirjoitti...

Ihania koruja oot tehny <3 Sormet syyhyää jo oman tilauksen kimppuun :)
Meillä myös tehty pihahommia, ihanan rentouttavaa yhdessä touhuamista, tykkään hurjasti.

miiah_ kirjoitti...

Mä odottelen jo sun koruista kuvia! Saa nähä kuinka paljon tulee osteltua huomenna..

Siru71 kirjoitti...

Ihania nuo vaaleanpunaiset helmet =)
Miulla on pitkästä aikaa viikonloppu vapaa (la+su). Sisko miehineen tulee lauantaina käymään, muuten ei suurempia suunnitelmia. Nuoremmalla likalla oli tänään taksvärkkipäivä ja tääl on imuroitu! Ei tarvii siivotakkaa =) Teen mitä huvittaa, jos ei huvita, en tee mitään! Ja sääkin vähän sanelee... jos on poutaa, touhuan tai makoilen pihalla. Kävin kirjastossakin lainaamassa korillisen kirjoja, ihanaa =)

miiah_ kirjoitti...

siru, kuulostaa ihanan rentouttavalta viikonlopulta! Nauti!!!