Grillailua


Josko sitten palattaisiin vähän pinnallisempiin aiheisiin ;)

Vietettiin viime perjantaina ihana parisuhdepäivä. T tuli aiemmin töistä ja käytiin luovuttamassa yhdessä verta. T ei oo koskaan ennen luovuttanut, joten oli jo korkea aika! Sieltä päin päätettiin mennä Piikkiin salaatille, kun kumpikaan ei jaksanut tehdä ruokaa. Ei langettu pizzoihin eikä muihin herkkuihin ollenkaan ;)

Touhailtiin muutama tunti kotona jotain ja molemmat valitteli tylsyyttään. Päätettiin sitten lähteä tuohon lähelle Alajoen perinnealueelle joen varteen grillailemaan. 

Se on upea paikka, oon joskus aiemminkin sieltä kuvia laittanut. Otettiin koirat mukaan ja nautiskeltiin upeasta maisemasta ja hienosta kelistä. Koirat ilmoittivat jonkun tulevan ja pian siihen saapuikin eräs tuttu veneellä tyttöystävänsä kanssa. 


Höpöteltiin siinä mukavia ja pian veneilijät jatkoivat matkaansa ja me jatkettiin grillailua. Koirat nautiskelivat kun saivat juoksennella keppien perässä ja me nautiskeltiin rauhallisesta ja mukavasta päivästä. T:tä kiersi paarmat kokoajan, mutta mua ei ollenkaan :) Jotkut nuoret olivat polttaneet vieraskirjan, jota olisi ollut kiva lueskella.


Todettiin, että kummallakaan ei ollut nälkä, joten söin väkisin yhden makkaran ja annettiin loput koirille. Lähdettiin katsomaan autolla joen toiselle puolelle, millainen paikka siellä on. Peltotien varrella nähtiin iso pöllö, mutta tottakai mulla oli kamera takapenkillä! 

Kotiin päästyämme päätettiin lämmittää ulkosauna ja siinä odotellessa T soitteli mulle akustisella kitaralla kaikkia lauluja. Oli mukavaa ja leppoista. Saunottiin hyvin tunnelmallisessa saunassa kynttilän valossa. Oli ihana päivä! 
Ei kommentteja