Hiuskatastrofi


Kävipä vaihteeksi jonkinlainen hiuskatastrofi tossa viime viikolla. Näitähän on ennenkin sattunut, viimeksi värinpoisto teki hiuksista takkupesän ja jätti lopputuloksen keltaiseksi (kampaajalla kävin silloin) jonka seurauksena leikkasin sen 25cm hiuksista pois. Nyt sitten sain kaupan väreillä värjättyä keltaiseksi :D Näin siinä kävi..





Mulla oli aika vaaleat hiukset, ehkä sellaiset likaisen vaaleat ja halusin takaisin normaaliolotilaani, eli ihan vaaleaksi. Yhden ystävän parturituttu oli kehunut Blondissimessin tuotteita ja haettiin sitten ystäväni kanssa tämä kyseinen väri.







[kuva täältä]





Värjättiin hiukset ja totesin jo värin ollessa päässä, että ne on keltaiset. Pidettiin kuitenkin väriä hiuksissa määrätty aika, ettei ainakaan sillä tavoin pilattaisi väriä, mutta kyllä; pesun jälkeen se lähenteli jopa neonkeltaista. Mukana oli jos jonkinlaista keltaisuuden poistajaa ja laitoin myös omaa hopeashampootani, mutta mikään ei tehonnut. Aika jäätävä tunnelma! :D Kaupat olivat siinä vaiheessa jo kiinni, joten ei auttanut kuin odottaa seuraavaa päivää. Illalla googlettelin ties millä hakusanalla ja muillakin oli käynyt samalla tavoin tuon värin kanssa.. Ei voi siis suositella! 





Seuraavana päivänä hainkin Poly Blonden Platinum lighteneriä pari pakettia ja se tehosikin paremmin.







[kuva täältä]





Huh! Kyllä se vieläkin hiukan kellertää, mutta ei lähellekään niin paljon kuin tuolla Blondissimesillä. Valitettavasti ensimmäisestä värjäyksestä ei ole kuvia, kauhistuin niin ettei tullut mieleenkään kuvata itseäni :D










Tuon ensimmäisen värin jälkeen hiuspohja tuntui todella ärtyneeltä ja
sitä se on vieläkin. Myöskin hiuksista tulee edelleen pestessä kovat ja
takkuiset. Ärsyttävää. 


Ei muuta kuin kunnolla hoitoaineita :)  


Onko teille sattunut hiuskatastrofeja?




5 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

Välillä musta tuntuu että koko mun pää on hiuskatastrofi.
En osaa tehdä hiuksilleni muuta ku laittaa ponnarille, mutta koska mulla on ruman muotoinen pää, näytän sivuprofiilissa apinalta.
Tää on just sellainen pää, jonne pitäisi väsätä joka aamu joku kampaus... mutta ku ei osaa, ni ei osaa.

Kiki kirjoitti...

Kerran blondasin hiuksia ja kukaan ei huomannut. Ostin sitten uuden paketin ja kerroin vaikutusajan kahdella. Tulos oli kanarianlinnunkeltainen :D Kyllä huomattiin...

Miia kirjoitti...

Maanvaiva :D en tienny et sellasiakin päitä on olemas xD Kiki, voi apua xD

Jovelan emäntä kirjoitti...

Ohnoes ;D Samaa ongelmaa välillä täälläkin ja miten sitä ei koskaan muista ottaa ylös niitä hyväksi todettujen aineiden nimiä? Siis ei koskaan ;D Blondi mikä blondi.

Miia kirjoitti...

No sanos muuta :D Nyt mä voin käydä tarkistaas täältä, mitä kyseinen väri olikaan :D