Ikea ja Tallipiha


Käytiin tänään Ikeassa vähän shoppaamassa. Mukaan jäi mm. olohuoneeseen uusi lamppu, kynttilänjalkoja, kukkaruukku, pussilakanoita, kynttilöitä, servettiteline, koirille palloja ja joululahjoja. Enemmänkin olisi voinut mennä rahaa, joten oon ihan tyytyväinen. Tietysti olis voinut ostaa jotain järkevämpääkin.. ;D

Ikeashoppailujen jälkeen halusin mennä käymään Tallipihan joulukylässä ja se paikka ei kyllä pettänyt odotuksia! Osa kojuista oli jo kiinni, kun kello oli viisi sinne ehdittäessä, mutta tässä hiukan tunnelmia. Pahoittelut huonosta laadusta, mulla ei ollut kuin tuo pokkari mukana :)

Suklaapuoti oli aivan ihana! Oli erilaisia suklaita, toffeita, fudgea, polkatankoja, nekkuja, kaikenlaisia karkkeja mitä keksiä saattaa ja mitä ihanimmin aseteltuna esille.
Eräässä puodissa oli käsintehtyjä laukkuja ja kukkaroita upeista värikkäistä kankaista, leluja, matkamuistoja, magneetteja, koruja, kylttejä, sisustustuotteita.. ties mitä ihanaa! Tallipiha on avoinna vielä 23.12.2012 saakka, joten vielä ehtii! 

Puhuttiinkin ystäväni kanssa, että Ikean hullunmyllyn jälkeen Tallipihasta jäi aivan ihana jouluinen, rauhallinen tunnelma ja hyvä olo.

Tallipihan alueella oli upea tunnelmallinen kahvila, jossa oli tarjolla suussasulavia leivoksia ja hyvää palvelua. Käykäähän lukemassa lisää http://www.tallipiha.fi!

Huomenna vietämme kaveriporukalla pikkujoulua nyyttäriperiaattella, joten katsotaan josko muistan heilua kameran kanssa kuvaten edes tarjoiluja.. :) Muussa ei taidakaan olla kuvaamista jos vanhat merkit paikkansa pitää ;D

Kivaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

Ne herkkutiskit on kyl tajuttomia :P
Haushkaa pikkujoulua!

Marika kirjoitti...

-oijoijooiii mitö herkkuja <3

Kivaa pikkujouluuuuu :D

Miia kirjoitti...

Maanvaiva, no sanos muuta! Ois saanu ihan helpolla muutaman kymmentä kiloa lisää elopainoa :D Marika kiitos :))