Pikkukissu


Meille tuli uusi perheenjäsen.


 
 


Sitä peloittaa ihan hirveästi ja se könöttää vaan sängyn alla.  Ihana söpöläinen :) Täytyy yrittää tänään saada sitä vähän ihmisten ilmoille, ei yölläkään liikkunu mihinkään. Ihan vähän oli ruokaa lattialla, joten kai se on muutaman raksun käynyt napsasemas, mutta aika raasu se kyllä on.


 
 


Moska tunki heti ihan lähikontaktiin :D Ei sähissyt eikä muutakaan, ihmetteli vain :) Toivottavasti kissa tuosta nyt rohkaistuu. Nyt blogi täyttyy varmaan siis kissasaasteesta joksikin aikaa ;) Moska sillon aluksi huusi koko automatkan ja meille tultuaan aika pian alkoi tutkimaan paikkoja, tämä kaveri vaan kököttää pienenä keränä nurkassa ja katselee seinille. En oikein tiedä pitäskö se jättää rauhaan, vai pitäskö vaan yrittää kaivaa se sieltä sängyn alta ja yrittää opettaa käsittelyyn?


 


Nimen valinta on taas yhtä vaikeaa, kuin viimeksikin, puuh... En halua mitään Miisua, Misua, Tikrua, Tiikeriä, Pörriä, Misseä tai muuta, minkä nimisiä on lähes joka toinen kissa Suomessa. En myöskään halua mitään "kovaa nimeä" esim se Riittaliisa mitä T ehdotti ;) Joku sellanen pehmeä ja nätti ja neitimäinen... Eikö se siitä pikkuhiljaa selkiinny, kun saisi tutustuttua kaveriin paremmin :)

9 kommenttia

Kirsi kirjoitti...

Me on annettu aina kaverien tutustua rauhassa, ei olla kiskottu mistään esille. Ei ne sinne sängyn alle asumaan jää :)
Me tullaan sitten moikkaamaan tulokasta, kun kotiutuu ensin <3

ja sinulle on juttua mun blogissa :)

<3

Miia kirjoitti...

Toi meinas jäädä asumaan ;D Ei oo tullu koko päivänä sieltä ite pois eikä ollu syönykkään mitään. Otin sen sieltä ja se raapi mua hulluna, mut sen jälkeen istuskelikin olkapäällä :) Kyl se siitä.

Dr.Sugar/Jinna kirjoitti...

Että miten suloinen pikku kissa! :)

Miia kirjoitti...

Joo se on kyllä söpöläinen <3

Kahden kerrostalon asukkeja kirjoitti...

Ihana söpöys siellä könöttää :-) Aivan suloisuus. Vielä joskus elämässäni haluan tuon värisen misun :-) Oli jo vuosi sitten tarkoitus ottaa mutta peruuntui viime hetkellä ja nyt meillä on kaksi musta valkoista neitiä :-) Uutena lukijana ihanassa blogissasi :-)

Miia kirjoitti...

Tervetuloa! :) Mä oon kanssa halunnu tuon värisen kissan jo pitkän aikaa, sillon kun Moska tuli meille, soitin alunperin oranssista kissusta, mutta se oli varattu joten Moska oli hyvä kakkosvaihtis :)

Marika kirjoitti...

Ihana pikku kisu <3

Ruususuun äiti kirjoitti...

Voi kuinka suloinen uusi perheenjäsen, Onnea! <3

Miia kirjoitti...

Kiitos, se on kyllä ihana :)